Onsdag

Mitt lilla nyårslöfte är att börja träna ordentligt igen och igår var det då dags. Började med 1,5 timme på isen som inte gick sådär super bra men då kan det ju bara bli bättre ellerhur? Efter det var det 1 timmes fys som var väldigt roligt även om det var jobbigt. Idag har jag träningsverk i HELA kroppen. Det känndes jobbigt att ta mig upp ur sängen och gå till soffan. Vill inte röra mig en meter mer än nödvändigt idag men i eftermiddag är det träning igen.
 
Jag har ingen skola idag men måste försöka få tag på lite böcker. Tänkte beställa på Adlibris men de hade alldeles för lång leveranstid på några av böckerna så nu ska jag se om jag kan hitta dem på blocket. 
Köpte en ny skolväska häromdagen som jag tänkte visa sen med, men nu frukost!
 

Ny spännande vecka

Har nyss ätit en helt fantastiskt god söndagsmiddag som mamma lagat till oss, porterstek, sås, potatis, ärtor gelé. Allt som tillhör en riktig söndagsmiddag.
Vi kom hem från Sälen igår kväll och efter en riktigt härlig vecka med massor av frisk luft var det helt underbart att få sova i sin egna säng. Var helt slut igår så jag somnade redan kl 22 och fick sova till 9. 11 välbehövliga timmars sömn innan en söndag på jobb.  
 
Imorgon är det en ny spännande dag då jag ska börja skolan. Känns lite pirrigt just nu det är ju trots allt nästan fyra år sedan jag gick i skolan sist.  Men det går säkert bra, ska bara försöka hitta rätt sal och allt sådant. Efter jobb åkte jag och köpte lite nödvändigheter till skolan. Det enda jag saknar nu är en bra väska att få plats med allt i. Får ge mig ut på jakt imorgon kanske. Missar ju inte ett tillfälle att få köpa en ny väska.
 

Sälen levererar

Efter tre dagars skidåkning känner jag mig väldigt mör i kroppen, har ont i de flesta musklerna. Vi har det kanon bra har haft sol alla dagar och härlig skidåkning. Försökte mig på att åka lite på Lollos snowboard igår och det gick mycket bättre än sist men fallen känns lite idag. 
Iphonen dör ju bara man ska kolla klockan ute i kylan och eftersom jag inte är en stjärna i på skidor vill jag inte ha med mig kamera i backen. Så tyvärr har jag inte jätte mycket bilder från backen vilket är synd för här är så himla vackert!
 
Kan säga som så att sälen, Lindvallen verkligen har levererat bra saker de senaste dagarna, skidåkning, sol och härlig afterski och ännu bättrre är att vi har två dagar kvar!
 

SÄLEN

Imorse kl 5 styrde vi bilen mot Lindvallen Sälen och 9 timmar senare var vi framme. Här är strolande sol och massor av snö, så himla mysigt. Snart ska vi tjejer basta lite medans killarna ska gå och kolla fotboll. Imorgon blir det skidåkning för hela slanten och som det ser ut nu så blir det sol imorgon med. 
 

Cykel

Några dagar innan jul var det någon som stal min cykel. Min älskade cykel som jag faktiskt använder väldigt mycket. Varför kan man inte få ha sina saker ifred? Just nu lånar jag mammas cykel men måste ju köpa mig en ny, får i alla fall tillbaka lite från försäkringsbolaget så det är ju alltid något. Nu är jag på jackt efter en ny cykel och hittat en hel del fina 
 
 

Träning

Min träning har under hösten varit väldigt upp och ner. Har tränat mycket vissa perioder men sen ingenting alls på några veckor. Var och tränade på isen i måndags och då kände jag att jag inte har några muskler kvar i mina ben typ så nu ska det bli ändring.

köpte mig ett gymkort häromdagen på 24/7 så ska försöka ta mig dit i alla fall 2ggr i veckan. Nu ska jag alldeles strax bege mig ut i regnet och ta mig till ishallen och träna en timme där. Och eventuellt ska jag och Rickie till gymmet ikväll men det kanske är lite väl ambitiöst? haha.

2013

Nytt år och nya möjligheter. 2013 har en hel del nytt och spännande att bjuda på, bland annat så ska jag börja plugga nu i slutet av januari. Ska läsa till fastighetsmäklare här i malmö. Ska bli jätte roligt men är samtidigt grymt nervös, det var ju ett tag sedan jag gick i skolan nu men det ska bli spännande och förhoppningsvis tre roliga år. 
 
Det nya året firade vi in hemma hos oss och om vi firade.. Det blev en fantstiskt god tre rätters middag som vi beställt från restaurang Freda, vin, champange och dans fram till 6 på morgonen. Behöver jag säga att jag var död dagen efter? Men vi hade en himla rolig kväll.
 
 
 
RSS 2.0