So cute

I framtiden vill vi gärna ha hund. Men när vi bor lite större, räcker med en fluffig katt i en tvåa.

Vill ha en lagom stor hund, kanske en Jack Russell eller coton de tulear. Idag såg jag även en bild på en pomeranian som någon lagt upp på instagram. Bedårande söta är alla dessa valpar, hjärtat smälter!


Onsdag

Hej :)

Jag har fått en bra start på dagen, har precis varit och storhandlat. Det är så skönt när kylen och frysen är full med en massa gott.

Nu ska jag köra till Ikea och handla mina nya lampor, lite ljus och så. Sen blir det nog hem och städa och senare, träning :)

Ha en fin dag :)

ZARA

Jag är sugen på en ny höst jacka, och Zara har väldigt många fina. Får hoppas på att vintern inte kommer allt för fort.

Tycker de är så fina allihopa..

Pauluns

Efter loppet igår passade vi på att handla lite i Pauluns stånd som de hade i parken. Har inte testat deras produkter innan men de andra tjejerna sa att juicerna är jätte goda. De ska innehålla massor av nyttig frukt så jag hoppas på att de ska ge mig lite extra energi nu under hösten.

De sålde allt super billigt mot slutet 10kr styck, så blev tre juicer och två smothies, drack en mango smothie nyligen och den var jätte god.

Jag klarade det!

Så idag var det då dags för att springa iform loppet i pildamsparken. Jag var väldigt nervös inför detta, då jag för det första tycker det är ganska tråkigt att springa och för det andra aldrig sprungit 5km innan. (vilken man kan tycka att jag borde övat på.)

Mitt mål var att springa hela rundan utan att stanna, vilket jag klarade! Var grymt nöjd när jag tog mig i mål.

Det kändes förvånansvärt bra när jag sprang och det var inte alls så jobbigt som jag hade trott. Det var till och med riktigt skönt, har aldrig upplevt det tidigare när jag joggat. Jag tog mig runt på 32 minuter vilket jag är nöjd med. Kan absolut tänka mig att göra om det nästa år, härlig stämning och tog mig igenom dagen med härliga kolleger från Burlöv :)

Efteråt åt vi en god picknick i parken!

MYS

Haft en riktigt mysig fredags kväll med min fina Emmy. Det var ett tag sedan vi sågs nu, men det är alltid lika härligt och vi har alltid så mycket att prata om att tiden bara flyger iväg.

Kvällen till ära hade hon dessutom bakat en jätte god äppelpaj, också tittade vi på Charlies änglar på tv.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2528651/images/2012/pic_505cf3fe9606ee77ae151fa1.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2528651/images/2012/pic_505cf3fe9606ee77ae151fa1.jpg" class="image">

En ljusare höst

Hej!
Nu när vardagsrummet är ny målat och fint tänkte jag införskaffa lite nya lampor att lysa upp hösten med. Har länge velat ha maskroslampan från Ikea, så tror att det får bli en sån. sen har även hittat en annan fin lampa som hade passat bra i fönstret, så det får nog helt enkelt bli en tur till Ikea i nästa vecka. Det är så himla roligt att handla nya saker till lägenheten. Framförallt under hösten och vintern tycker jag. Då vill man ha det lite extra mysigt hemma.
 
 
Den lila skärmen är jätte fin men kommer med all säkerhet välja den vita eftersom att vitt passar till allt. Känns som att man låser sig lite färgmässigt med den mörka.
 
 

Ice fly

Hej hej :)
I tisdags var jag ju och provade skridskor och nu har jag beställt ett par. Bytte modell på kängan från en concerto till en Ice fly, den är lite lättare och mycket mjukare invändigt så jag hoppas att det blir bra.

Min förhoppning var att jag skulle kunna använda samma skena som jag har på mina gamla. Men icke, behövde en större skena eftersom jag gick upp en storlek. Den gamla var dessutom nerslipad framtill så hade fått bli en ny vilket fall som.

Nu ska jag bara få hem dem, tar nog ca 2 veckor och sen ska de åkas in!

Tidig morgon!

God morgon :)

Idag är jag uppe innan tuppen, ska alldeles strax cykla till Kockums för en timmes träning på isen och efter det har jag en väldigt kort dag på jobb, 11-15. Ska cykla till min fina Emmy efter jobb så ska hon följa med mig när jag provar nya skridskor, börjar bli dags att byta ut de gamla nu.



Ha en härlig tisdag :)

Vitt & fräscht

Hej :)

Helgen har flugit förbi som vanligt och det är måndag igen. Vi har ett underbart soligt höstväder i Malmö idag!
Kom hem från jobb för en liten stund sedan och ska nu ta tag i kaoset här hemma! Vårt vardagsrum är nu målat och klart, blev så himla fint. Men nu måste vi måla fönstren för de ser riktigt gula ut i jämförelse. Så det ska vi göra nu :)

Torsdag

Godmiddag :)
Jag ska alldeles strax cykla iväg till jobb, en riktigt skön dag på jobb 12-18. Och ikväll ska jag hem till Alex på Tupperware party, spännande :)

Snäckan valde att idag äta resterna av mina ägg och kaviar smörgåsar, hon är för söt!

Kaos

Just nu är vår fina 2a förvandlad till en liten 1a med saker exakt överallt! Vi har bestämt oss för att fixa till väggarna i vardagsrummet som när vi flyttade in var knottriga. Nu har vi bestämt oss för att spackla den släta och måla dem vita.

Kommer bli jätte fint när det är klart, snälla Tobbe som hjälper oss är super duktig :)

Från botten till toppen

Jag var ledig igår fredag, riktigt mysigt. Började med tidig träning på isen köpte med mig bullar hem och tänkte ha en lugn morgon. Blir inte riktigt alltid som man tänkt sig, hade lite bråttom när jag skulle stänga ytterdörren för att inte katten skulle smita ut. Men var lite för snabb och fick inte med mig alla fingrar innan dörren gick igen. AJ SOM FAN säger jag bara.

Efter denna mindre bra start på dagen blev min fredag ganska bra ändå, åt frukost med mamma, fikade med Alex på eftermiddagen som berättade att hon fått lägenhet :) grattis igen! Och senare på kvällen blev det fondue på Elysee med Alex, Emy, Joel och Rickie. Vi avslutade kvällen med bio och Hamilton 2. Kan verkligen rekommendera den, sen är ju det min favorit typ av film och Mikael Persbrandt är så bra!




Frukostmys

Har varit uppe tidigt två morgnar i rad nu och tränat på isen. Känns jätte bra att vara igång med träningen igen. Men det där med frukost tycker jag är lite jobbigt så tidigt på morgonen så brukar bli en frukt och en drick yoghurt.

Däremot är det så himla härligt att äta frukost i lugn och ro efter träningen, då är jag dessutom jätte hungrig efter att ha tränat. Börjar ju oftast jobba vid 12 så jag har gott om tid.
Igår gjorde jag pannkakor och idag blev det scones och kokt ägg. Mycket gott!

Oktoberfest

Yes, i lördags var vi på oktoberfest i Danmark, även om det bara är september.. Det var riktigt roligt, skratt, dans och sång. Festivalen slutar redan kl 23 så när vi var i Malmö igen fortsatte jag Lollo och My med utgång. En mycket rolig lördagskväll dock alldeles död i söndags. Inte det minsta bakis men fruktansvärt trött. Börjar känna mig gammal...

RSS 2.0