Mästerkock

Var på bokrean häromdagen och köpte två nya kokböcker, varken jag eller Rickie är några mästerkockar, men vi kanske kan bli? Tycker själv att det är kul att laga mat men tycker att jag har för lite tid och att det alltid blir samma saker typ...

Sveriges mästerkock är ju ett program som vi följer slaviskt varje onsdag så då passade det rätt bra att köpa en kokbok från Per Morberg och en från Leif Mannerström.
Morbergs kokbok är riktigt bra faktiskt inte bara recept utan även lite "historier" och tipps, väldigt trevlig bok.

Där är en svamppasta i Morbergs bok som verkar vara helt fantastiskt god. Får se om vi kanske försöker oss på den ikväll.

OIL & VINEGAR

Hej!

Igår var det Ann-Charlotts födelsesdag så vi gick alla ut och åt middag på Pers krog. Det blev fondue som alltid är lika gott, blir ju bara så himla mätt..

I måndags på stan var jag för första gången inne i en jätte trevlig butik, Oli & vinegar, de hade verkligen hur många olika sorters olivolja och vinägen som helst, som var smaksatta med allt från örter till champange. Man kunde provsmaka allt vilket jag tycker är toppen så att man inte råkar köpa något som man sen inte alls tycker om.

Tycker verkligen det är en jätte trevlig present att ge bort, man får välja glasflaska själv och sen fylls dem med vad man själv vill.



I present blev det en vitlöks olivolja och en passionfrukts balsamvinäger, dessa flaskorna går även ha liggandes i köket vilket ser väldigt trevligt ut.







Sen kunde jag ju inte låta bli att handla nåt litet till mig själv så det blev en passionsfrukts och en granatäpple balsamvinäger till mig med. Fantastiska.

Butiken ligger på Baltzar gatan i Malmö, råder er att gå dit!

Måndag

Började denna måndag och nya vecka med att åka till gymmet med Emy där vi tränade hårt i lite mer än en timme. Kommer säkert ha en grym träningsvärk imorgon!
Måste ju komma i form nu, USA om 4 veckor!!!!

Sitter just nu på Victors där vi ätit mycket goda sallader till lunch, blir en runda på stan nu. Rickies mamma fyller 45 imorgon så måste hitta nått till henne.

PUSS

Räkor och mys med mammi

Hej!

Igår kväll var Rickie iväg med fotbollen så jag och mamma passade på att äta middag tillsammans och mysa. Det är så skönt att komma hem och äta ibland, maten kan vara det jag saknar mest efter att ha flyttat.

Igår bjöds det på räkor och senare ost, så himla gott :)

Nu, frukost och sen jobb. PUSS

Get up and get going

Godmorgon

Nu ska jag åka iväg till ishallen för lite morgon träning :)

IN THE SUMMERTIME



Dessa färglada skor vill jag klä mina fötter med i sommar, längtar så tills det blir lite varmare ute. Har lite svårt att välja färg bara, älskar ju rosa men de gula är ju också fantastiskt härliga...

LYCKA

Såg nyss att Grey's anatomi börjar den 7 mars med ett DUBBELAVSNITT! Onsdagarna är räddade ❤

Happy colors


Köpte ett nytt tränings linne och bh i helgen på H&M linnet är i en starkare grön färg egentligen men ville inte visa sig på bilden. Älskar färgerna och var jätte sköna att träna i. Gjorde det dessutom lättare att gå upp imorse och ta sig till träningen!



,




Linnet: 99
Topp: 149

Sjukt billigt!

Nu IKEA en sväng innan jobb!

blueberry breakfast





Mannagryns gröt, blåbär och hallonsylt mycket god frukost efter ett tidigt morgonpass på isen.

From my valentine



Dessa underbara rosorna samt ett presentkort på en ansiktsbehandling fick jag av min kärlek igår ♥

Hoppas du hade en fin dag med vänner och familj.

ALLA ❤ DAG

Har jobbat klart för idag och ska spendera min alla hjärtans dag med mina fina tjejer eftersom Rickie har sen träning.
Dagen till ära har det bjudits på världens godaste kladdkaka som Ulrika gjort till oss.

Har även en köpt en liten sak till mina fina.

PUSS

Mary Kay

Igår följde jag med Alexandra in till Lund för att gå på en smink "rådgivningskurs" Hon hade vunnit 200 kr i presentkort hos Mary Kay.

Jag har aldrig varit på den typen av tillställning innan, men vi var en del tjejer som fick testa Mary Kays produkter. Började med deras handkräm serie som jag själv tyckte var väldigt bra. Händerna blev baby mjuka.

Fick även testa en produkt som var rengöring, peeling och ansiktsvatten i ett även denna tyckte jag om.
Jag kände mig väldigt fräsch efter.

Efter detta kom fukten och det var en kräm till ansiktet och två olika till ögonen. Samt foundation.
Dessa produkter passade inte alls min hudtyp, är varken speciellt torr eller glansig utan mittemellan. Men efter detta var jag super glansig och kände mig alldeles kletig i huvudet. Såg inte alls vacker ut.

Tyckte även att det var ganska dyrt, baspaketet; rengöringen (som jag verkligen gillade), fuktkräm och foundation kostade ca 1500 kr.

Det lät väldigt bra när man satt där och lyssnade men tror inte att dessa produkterna är något för mig.

Någon av er som använder/använt Mary Kay?

Jag saknar dig

Godmorgon

Vaknade alldeles för tidigt av mannens väckarklocka och kunde inte somna om. Typiskt

Sitter just nu i soffan med en kopp te och tittar på filmen Jag saknar dig, den verkar mycket bra, men fy va sorglig!!

Hörs senare PUSS

HALVA REA PRISET

Godmorgon!

Vi har sedan i torsdags haft halva rea priset på Din sko och igår var det verkligen fullt ös! Vi fick springa konstant, väldigt roligt men var väldigt slut i huvudet på kvällen.

Idag är det sista dagen för halva rea priset så skynda & fynda!!! 😃

PUSS

Torsdag

Nu är jag helt slut i kroppen, var på ett kombi pass som avslutades med spinning på friskis idag. Fy vad jobbigt det var, men känndes så himla gött efteråt. Det var första gången jag var på ett kombipass och kan absolut tänka mig att göra det igen. Man träna verkligen hela kroppen samt kondition, även om det stundtals kändes som jag ville ge upp så fortsatte jag att ge allt och det var himla kul. Kommer nog dock ha världens träningsvärk imorgon.

Har även träffat min mamma och fikat med henne samt städat hela lägenheten. Här e så himla mysigt hemma nu med tända ljus i hela vardagsrummet. Efter att jag lagat mat ska jag med gott samvete slänga mig på soffan!

Hoppas du haft en mysig dag med.


Så här fint är det just nu :)

 
PUSS ♥

Onsdag

Haft en väldigt skön onsdag, inte gjort allt för ansträngande saker. Plockat undan lite hemma (får dock fortsätta imorgon) varit på IKEA med pappa och handlat nya värmeljus med äppeldoft. Vi passade även på att äta lunch.

Tog mig även till ishallen för träning, kändes riktigt bra att åka idag också nu ska jag bara komma iform med.

Sitter just nu hos Rickies föräldrar och tittar på body of proof. Så bra!

PUSS

I did it

Kan nu nöjt säga att jag var uppe med tuppen och tränade!! Det var riktigt skönt, så nästa träning blir imorgon eftermiddag! Ska försöka hålla i detta nu och fortsätta vara duktig.

Sitter nu inlindad i mitt täcke i soffan för fy vad det e kallt. Ska äta frukost och ta ett varmt bad innan det är dags för jobb!

PUSS

Wake me up

Måste snart sova så jag kan vakna i tid imorgon. Min plan är att träna på isen kl 7. Saknat det väldigt mycket så nu ska jag ta tag i det igen.

Godnatt PUSS

Leos lekland

Go kväll fina du!

Ligger just nu nerbäddad i soffan framför sex and the city, det är himla kallt i vår lägenhet ikväll. Bredvid mig ligger Rickie även han ner bäddad, dock snarkar han..

Efter en trevlig kväll med vännerna igår började jag min söndag med en skön sovmorgon.
Helt utvilad följde jag med Miki och Vincent till Leos lekland, jag hade nästan lika kul som Vincent hans lycka i rutschbanan var total :)

Hoppas du haft en bra dag du med, PUSS

Massage

Har precis fått massage av Kim och det var fantastiskt skönt! Dock är jag så himla knutig så det var ju inte bara mysigt men känns väldigt bra. Ska försöka att få massage lite oftare..

Nu sitter jag och tittar på lite Sex and the city och dricker varm choklad. Kylan ute har gjort att det e lite kallt här inne med.

Ikväll blir det tacos med vännerna och utgång!

PUSS

Kyligt solsken

Hej du!

Det är ruggigt kallt ute men solen skiner vilket gör det väldigt fint! Vi ska nu åka till tippen för att slänga de sista från flytten så skönt att bli av med det!

Efter tippen blir det massage, Kim är hemma i Malmö i helgen och kommer hem till oss med sin bänk. Är jätte stel i nacken och ryggen så det var ren lycka när han skickade sms och frågade om vi ville ha massage :)

Vi hörs senare :)

Och DU, lycka till ;)

Fredag!!

Så äntligen är det fredag, solen lyser och jag sitter inne i värmen med en kopp varm choklad. I helgen är jag ledig och det ska bli jätte mysigt!

Nu blir det först jobb och ikväll ska vi iväg för att titta på en drag show där Kimberly är med som dansare. Showerna är verkligen super bra har dessutom fått höra att det blir en del från burlesque, spännande!

Vad ska du göra ikväll?

PUSS

RSS 2.0