Hösten

Eftersom vi inte verkar få mera sommar än så här, så har jag börjat längta lite efter hösten. Framförallt efter att kunna använda tjocka stickade tröjor som är så mysigt, köpa nya skor och en massa annat snyggt! Höstnyheterna bara trillar in hos oss på Din Sko, dessa skorna med nitar, är jag väldigt sugen på. 499kr

Inte mer än nödvändigt!

Efter en härlig ute kväll igår på KB, med dans och underbara vänner har jag idag inte rört på mig allt för mycket. Tittade på gymnastik på tv imorse, sedan åkte vi hem till Rickies föräldrar för att låna deras tvättmaskin. Tvättade och sov lite på soffan blandat med att titta på lite fler sändningar från OS. Denna sköna söndag avslutades med en god taco-paj Lollo gjort. :)

Nori Tease

Fick en underbar parfym från Victoria´s secret i födelsedags present av mina vänner när vi var iväg på vår resa. Men när jag tog med mig den till Båstad över midsommar läckte HELA ut i min necessär... Så grymt irriterande. Sitter just nu och försöker hitta den på någon svensk sida och se om jag kan beställa en ny.
 
Har hittat den på en sida som heter Vivamondo.se tyvärr är den slut i lager just nu men får hoppas att de får in den igen...
 
 
Om någon har förslag på var de säljer VS produkter tar jag gärna emot dessa :)

En underbar sommarkväll

Igår var det ett helt fantastiskt sommar väder här i Malmö. Tyvärr jobbade jag fram till klockan 18 men passade på att njuta av värmen efter. Vi var nere i småbåtshamnen i Limhamn där de har allsång på onsdagar. Det var ingen jätte bra allsång men det var mysigt att sitta nere i hamnen ändå. Efter det åkte vi ner till ribban tittade på solnedgången och bara njöt av kvällen. Malmö är bra vackert ibland. Det är ett underbart väder idag igen, men jag ska jobba till stängning. Hoppas ni andra kan njuta av det :)

Följ mig!

 
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2356696/?claim=mummp4rnt43">Follow my blog with Bloglovin</a>
Följ gärna mig på bloglovin :)
 
På instagram heter jag ClaudiaCarlin, där blir det lite oftare uppdateringar än här :)
 
 

Favoriter

av
 
Denna väskan och plånboken är nog ett av mina favorit köp från staterna. Lagom stor väska och grymt snygg!

ORANGE

 
Denna underbara klänning är från Forever 21, älskar att den är lite kortare fram och längre där bak. Igår när solen visade sig fick jag äntligen möjlighet att använda den. Solglasögonen är från Michael Kors
 
 
 

Nike Free

Började min lediga måndag med en liten löprunda, och trots att jag varit förkyld hela förra veckan gick det ändå förvånansvärt bra. kändes inte alls så tungt som jag trodde att det skulle göra.
 
Springer bara 2km och känner nu att det känns bra, är nöjd med att springa den distansen på 9min. Men nu är det tid för att öka längden på mina rundor. Nästa mål är att springa 4km utan att det känns som att jag ska dö efter 3. Efter att jag varit ute och sprungit tränade jag lite mage och rygg. Det är på tiden att jag börjar träna fram mina muskler igen. Känner min extremt otränad, vilket inte alls känns särskillt bra när jag största delen av mitt liv varit väldigt vältränad och muskulös. Nä ändring på det, längtar till hösten, då blir det träning på isen igen. Ska bli grymt kul!
 
Ska även i september springa Iform loppet på 5km, med tjejerna från jobb. Hejja Hejja!
 
Idag tränade jag i mina Nike Free, världens skönaste sko, inte optimal att springa i eftersom den inte är speciellt uppbyggd med gu så skön den är! Jag köpte mina i USA och jag älskar dem! betalade $100 är aningen dyrare här hemma men lätt värt det!
 
 
 

GRÄNDEN

Hej!
I fredags fick jag en alldeles underbar nyhet, jag har fått nytt jobb! Jag jobbar nu på din sko på Burlöv center men mitt vikariat där gåt snart ut. Så i fredags fick jag då veta att jag fått jobb på Din sko på Triangeln. Är grymt glad och det var som en sten som föll från bröstet. Nu vet jag precis vad jag ska göra till hösten. Jobba och träna!
 
Så igår var jag, Rickie, Emy och Joel ute och åt för att fira detta lite. Vi käkade på Gränden där de har en jätte mysig innergård och grymt god mat. Malmö bjöd ju dellutom på sommarväder igår, så kunde inte bli mycket bättre!
 
 Fina Emy
 

Fredagsmys

Tänker spendera min fredagskväll med att göra absolut ingenting! När jag kom hem från jobb lagade jag och Rickie en god och grymt lätt kycklingrätt med kantarell och champinjonssås. (skogssvamps panna från Arla, rekommenderas.) Vila och läsa lite ska jag nog göra, för imorgon är det jobb som gäller igen!

Sushi

Jobbade till stängning igår vilket alltid är lite segt när man ska ta sig hem då bussen inte går förens 30 minuter senare. Men igår hade jag sån tur att Lollo också jobba till stängning så fick skjuts hem till dem. :) På vägen köpte vi med oss lite sushi, det är så sjukt gott. Sen blev det lite mys framför en film. Lagom torsdagskväll.

Shoes

Sitter just nu på jobb och äter lunch, skönt att få vila fötterna lite. Vi har just nu final sale på din sko, massor av snygga skor till bra priser! Igår köpte jag denna gröna sandal i skinn för 199kr som hittat. Nu ska jag återgå till mina köttbullar :)

Hunger Games

Köpte ju boken hungerspelen för någon vecka sedan, och från det att jag öppnade boken kunde jag knappt lägga den ifrån mig. Verkligen en spännande och bra bok! Läste precis ut den andra boken fatta eld som är minst lika bra kanske bättre? Både första och andra boken har ett sådant slut att man verkligen inte kan vänta med att sätta tänderna i fortsättningen. Så imorgon ska jag köpa tredje boken! Kan verkligen rekommendera er att läsa dessa fantastiska böcker av Suzanne Collins. Ska bli kul att se filmen med. Rickie tycker att filmen var jätte bra och är även han sugen på att läsa böckerna!

Ginger & Lemon

Har ju åkt på en förkylning och har verkligen inte tid att vara sjuk just nu. Igår så tipsade en arbetskamrat mig om att riva ingefära och hälla i en kastrull med vatten och låta det koka. Jag hade även i en te-påse för att få lite mer smak. Sen när det svalnat lite pressade jag i en halv citron och lite honung. Smakar faktiskt helt okej. Hoppas på att må bättre imorgon!

Ghd

Igår fick jag äntligen min nya plattången från GHD, testade den nu på morgonen och I love it. Den värms upp på typ 30 sekunder och gör ett grymt bra jobb!! För övrigt är jag förkyld och ska nog spendera dagen i sängen med 2a hungergames boken fatta eld. Så bra!!

Tatoo

Hej!
Har varit sugen på att tatuera mig ett tag, men inte kunnat bestämma mig för vad jag ska tatuera in, den kommer ju trots allt sitta kvar resten av livet. Men när jag var i USA så kom jag på vad det skulle bli för något, tanken bara kom från ingen stans och när jag funderat på det några veckor så kändes det helt rätt att göra det när vi var i New York!
 
 
När vi var på semester i Prag när jag var liten fick jag denna nyckel av en vän som var med oss. Han var ett par år äldre än mig och jag tyckte han var hur cool som helst. För 10 årsedan gick han tyvärr bort. Men har hela tiden sparat på nycklen. Nu mera bär jag alltid med mig hans nyckel på min vänstra sida. 
RSS 2.0