Vad är det som händer? Vart är denna värld...

Vad är det som händer? Vart är denna världen på väg? Vill skänka en tanke till alla drabbade och anhöriga i Norge. Det är fruktansvärt det som har hänt, får inte lov att hända. <3

Tvätten fick vänta, blev matlagning iställ...

img_0309 (MMS)

Tvätten fick vänta, blev matlagning istället. Lax med pesto lite purjulök och lite extra vitlök.

Morsning korsning

Godmorgon!

Det är lika regnigt och grått idag som det var igår. Brukar betyda mycket att göra på jobb så ska inte klaga. Men tycker synd om er som har semester.

Jag har i alla fall varit duktig idag börjar inte förens kl 13 men har nu städat hela lägenheten, ska lägga in lite tvätt sen funderar jag även på att laga kvällens middag redan nu eftersom jag jobbar till 20. Men sätter kanske på den.



Nej får väl börja lägga in tvätten då. Jippi!

Biom

Godmorgon!

Jag går och står väldligt mycket om dagarna eftersom jag jobbar i butik (din sko) vi har dessutom stengolv så det är ju inte det bästa underlaget. Sen att jag nu under sommaren jobbar i platta sandaler eller ballerina skor har gjort att jag fått himla ont i fötterna.

Så igår gick jag in på Ecco och köpte mig ett par Biom skor dem är fantastiskt sköna och är uppbyggda så att man samtidigt tränar musklerna i fötterna. Så nu har jag ett par riktigt bra och sköna skor som jag kan ta på mig när det börjar kännas lite i fötterna. Det sägs ju att det är bra att byta skor under dagen.





Det är den vita skon jag har,den är lite lättare att matcha än den lila. Skorna kostar kostar 1199, ordinarie pris men är nu på REA och kostar 699 sen lite personal rabatt på det. Är nöjd med mitt inköp.

Nej nu måste jag göra mig iordning sen köra till jobb!

Welcome to the dark side

Härom kvällen började jag och Rickie titta på O.C när det gick på tv var det min absoluta favorit serie. Har sett säsong ett och 2 för många gånger och kan för många repliker. Nu när jag ser allt igen inser jag verkligen att jag ÄLSKAR denna serien. Men tycker verkligen det är tråkigt att det serien bara gick utför sen.

Första säsongen är i alla fall så klockren och kan inte bli mycket bättre. Till och med min man är fast (men det blev han för nåt år sedan när han lånade min box oxh såg första ässongen på en dag)
Så nu sitter vi här si soffan och myser med våra vänner från O.C på tv







Sommar tider

Hej hopp!

Jag och Emy hade en fantastisk dag på Kiviks marknad igår och fint väder fick vi också. Först besökte vi Café annorlunda som var så himla mysigt det var jätte gamla vackra möbler och bjälkar i taket. Vi åt vars en god baguette och sen HUR mycket kakor vi ville.

Sen rullade bilen vidare mot marknaden, ett par fel körningar senare hittade vi till slut dit. (vi två i en bil utan gps var sådär)

vi fyndade vars ett bonsiträd för 100kr, Wiskey korvar, godis och en grej man skivar/river grönsaker med.





Har du vägarna förbi Österlen så gå in och ta en fika. Nu ska jag snart åka till jobb hoppas du njuter i solen om du är ledig.

Hjälp

Vill någon vara så snäll att hjälpa mig få bort linjerna vid headern? Det är säkert super enkelt men jag förstår/får helt enkelt inte rätt på det!

Hade verkligen uppskattat om det finns någon vänlig själ som vill hjälpa mig, har stört mig på det alldeles för länge...

Natti, natti

Kivik

Hej snäckan!

Nej någon bättring på vädret har det inte blivit regn, regn och lite mera regn. Sist jag skrev sa jag att vi skulle gå på allsång, slutade med picknick hemma hos oss. Men det var så mysigt det med!

Imorgon är jag ledig igen och kan ju hoppas på lite sol i alla fall. Jag och Emy tänkte köra en liten sväng till Österlen. Besöka ett mysigt café där man får äta HUR mycket kakor man vill! Sen såg vi även att det är kiviks marknad så vi svänger in om där med.

Puss

Singing in the rain...

Det är ju inget vidare sommar väder, jag har varit ledig både igår och idag men självklart regnar det båda dagarna! Så himla typiskt. Så nu hoppas jag att det blir fint väder på måndag då min nästa lediga dag är.

Hade även varit trevligt om det kunde bli lite fint tills ikväll då vi tänkt gå på snabb allsång i pildams parken!

så håll tummarna!

Kan inte annat än älska sommaren. Var gans...

img_0294 (MMS)

Kan inte annat än älska sommaren. Var ganska mulet innan idag så det blev en tur till mataffären och en runda ut till XXXLUTZ. Har faktiskt inte varit där innan men där fanns en hel del fint :) Nu pastasallad och vin.

Efter en lång väntan fick vi en plan. Rikt...

img_0290 (MMS)

Efter en lång väntan fick vi en plan. Riktigt mysigt på stranden i kvällssolen :)

Atmosfear

I måndags var jag Rickie, Louise och Anton på Lisseberg (kom nåt kort inlägg om det) Jag älskar karuseller även om jag i många fall precis innan den ska börja kan tänka varför satte jag mig här så är det alltid lika kul ändå.

Atmosfear som är deras nya atraktion och europas? högsta frittfall har JAG åkt! Var så grymt stolt över mig själv efteråt. Var också ganska sugen på att lämna kön ett par gånger och ställa mig och titta på istället. Men jag gjorde det. Satte mig i stolen och när den väl sakta men säkert hade börjat röra sig uppåt fanns det ju ingen återvändo.

Men vilken känsla det va himla roligt och skit läskigt på samma gång!

Crete

Vi hade en helt faktastisk vecka på Kreta. Solade badade åt en massa god grekisk mat och bara myste. Blev en och annan srawberry daiquiri ocg en hel den fetaost. Men det var grymt gott alltihopa.


Just nu sitter jag Rickie, Lollo och Anton...

Just nu sitter jag Rickie, Lollo och Anton i bilen på väg mot Göteborg och Lisseberg. Det är inget soligt väder med det är nästan bara bra. Förra året när vi var där dugga det hela dagen, vilket resulterade i att det inte var någon kö till karusellerna. Så skönt! Hörs senare Hugs

RSS 2.0