Visdom?

Hej du!

Hoppas du har haft en trevlig helg, min har bestått av jobb, vänner och konståknings em. Så jag är nöjd!

Började få ont i en av mina visdoms tänder i slutet av förra veckan eller, i tandköttet. Men det blev bättre. Så istället för att ha ont vid tanden fick jag en svullen lymfkörtel...
Vilket innebär att var gång jag äter eller dricker något annat än vatten svullnar körteln ännu mera och gör ont.

Så idag är det jag som ska till tandläkaren för att förhoppnings vis slippa ha ont mer.

Tycker dessutom visdomstand är ett märkligt namn...

Svullen och fin? Ja!

Problem bil

Slutade jobba klockan åtta och hade sån tur att Lollo jobbat idag med så kunde åka med henne hem. Bara det att bilen är lite kinkig och ville först inte starta, bara dog hela tiden sen kunde vi köra en liten bit innan den dog igen.

Lyckades komma fram till entré i alla fall, trots den problematiska bilen. Snart blir det Breaking Dawn <3

Fredags mys

Godmorgon!

Jag har så himla svårt att komma upp och igång på morgonen, något som kommit de senaste åren. Vill kanske inte påstå att jag studsade upp innan men jag var inte så seg och trött som jag är nu.
Förstår inte hur jag lyckades ta mig upp och åka på morgonträningar innan? Ska verkligen försöka ta tag i det igen för det är väldigt härligt när man väl tagit steget!

Har i alla fall lyckats flytta mig från sängen till soffan, lite extreme home makeover och snart frukost!

Min ena visdomstand gör fruktansvärt ont så en sådär start på dagen.. Blir jobb till stängning ikväll och sen bio mys :)

PUSS

I'm pink

Blev en liten spontan shopping i form av en ny gigantisk resväska! Stor väska lär behövas under resan, i staterna gissar på att den kommer vara lagom full efter 10 veckor..

Självklart är den rosa.

Torsdag med vännerna

Hello

Min morgon började med en skön promenad hem till Emy där en god frukost bestående av fruktsallad, vaniljkesella och skorpor väntade på mig.

Nu ska vi iväg och fixa nytt pass till Emy, resan till USA närmar sig!!

Satureday love

God morgon!

Vaknade för ett ganska så bra tag sedan men orkade ubre riktigt ta mig upp ur sängen. Nu har jag äntligen tagit steget och sitter och äter lite frukost. Ska snart göra mig iordning så ska jag och mamma åka till IKEA och köpa en gardinstång till mig så att jag kan få upp mina gardiner i vardagsrummet som fortfarande ligger i en låda, och där gör de ju ingen nytta.

Efter ikea kommer Emmy hit hoppas jag :)

Ikväll ska jag eventuellt träffa mikaela så får vi se om det blir med eller utan min favorit bebis, längesedan jag träffade henne så det ska bli mysigt!

Nu får jag nog ta och snabba på om inte hela dagen ska gå, varför går den lediga helgen så himla fort?



Åh vad jag vill ha sommar, varma kvällar, soliga dagar och massa härliga stunder med vännerna.



2,5h

2,5h så lite tid är det kvar tills jag tänker hålla helg. Ledig i helgen och allt så himla mysigt, så håll tummarna att solen tänker fortsätta lysa som den gör nu.

Imorgon ska Rickie ha aktiviteter med fotbollen hela dagen så jag ska spendera härlig tid med mamma och Emmy :) Blir nog en sväng till Ikea och sen fixa lite i lägenheten är så tacksam för den hjälp som erbjuds. Kanske en fika på stan med.

Nu är det slut på min lilla lunch så får ut o jobba igen, PUSS

Såg denna på parkeringen här för någon vecka sedan så himla fräck! En vacker dag ska jag ha en rosa bil!

Snart så

Hej du :)

Idag bestämde jag mig för att byta min iPhone 3GS till en 4S gillar min 3a och den är helt och allt men tänkte att nu när jag snart ska ut och resa lite längre så hade det varit himla bra om även min mamma hade en modern telefon. Finns ju så många bra appar att hålla kontakten genom, sms och ringa blir ju alldeles för dyrt. Skype är ju inte heller dumt ;)

Om nio veckor är det Miami som gäller känns fortfarande så overkligt!

Snart är den vita min :)


Godmorgon

Hej finis!

Jag sitter just nu vid datorn med James Blunts underbara stämma som sällskap. Alldeles strax så kommer Emy och hämtar mig, då ska vi iväg och handla en god frukost och sen vidare hem till Alex för lite "morgon" mys.
Tyvärr är jag inte ledig som de andra så det blir jobb för min del idag men var ledig igår så känns bra att jobba idag.



Har dille på vaniljyogurt och musli till frukost det är så gott så

Nu måste jag skynda mig ut, hörs senare PUSS

Mys

Har avnjutit en mycket god middag på Sir Tobys! Nu lite varm dricka på espressohous och sen Sherlock Holmes!

Lunch

Hej!
Denna helgen är det min jobb helg och tyvärr är här inte så mycket folk som vi hoppats på men har blivit lite bättre nu framåt eftermiddagen så hoppas att det fortsätter så!

Sitter just nu och äter lite lunch, alltid lika skönt att få sätta sig ner när man stått upp ett par timmar.

Efter jobb ska jag och hjärtat ut och äta, tror det blir sir tobys där man kan äta något fondue liknande, man steker sitt eget kött. Sen blir det bio :) En riktig mys lördag helt enkelt!

En liten bild från förra lördagen då jag var på tjejmiddag med temat glitter och glamour!

Sjuttiotre

Hej hopp!

Har haft en riktigt lugn och skön dag idag, inte gjort mycket mer vettigt än att hälsa på min mormor. Fikade hos henne sen gick jag hem igen och nu borde jag ta tag i städningen men det är ju så himla tråkigt..

Så vidare till något MYCKET roligare, har länge varit sugen på att åka iväg på en liten längre resa, se världen och leva livet, så jag och mina två finaste vänner har bestämt oss för att packa väskorna, sätta oss på flyget och landa i värmen.

Igår träffades vi för att planera lite om vad vi vill göra på vår resa och ungefär när, vi åker om 73 dagar så du kommer få höra mycket mer om detta framöver men just nu får du nöja dig med en bild på vårt resmål så ska jag ta tag i städningen.





Vilket land är det på kartan? ;)

PUSS

Trettonafton

I torsdags förra veckan firade vi trettonafton hemma hos Rickies föräldrar med hela tjocka släkten. De har en väldigt stor släkt. Men det var god mat och trevliga människor i vanlig ordning. Det var även lite pyssel med frågesport, gåter och liknande det gick dock inte alls bra för mig och Kornell..

Lite senare under kvällen blev det dans i form av spel till Playstation. Fantastiskt roligt, fungerar likadand som just dance som är till Wii vilket vi har hemma men måste säga att det var mycket bättre låtar till playstationet. Så väl gamla som unga dansade i vardagsrummmet men alldra bäst var nog ändå Wiola och Flemming (Rickies mormor o morfar) när de dansade till Makarena.


Härligt med dans




Rickie dansade mest av alla...


Själv så vann jag över honom ;)

Nu ska jag ta mig till jobb ha en toppen dag!
PUSS


Godmorgon

Hej på dig i regnet! Akta så du inte blåser bort.
Finare väder har jag skådat, idag är det trettonafton vilket innebär jobb till stängning men stänger ju redan kl 18 idag så det är väldigt nice.

Efter jobb ska jag ta mig hem till Rickies föräldrar där det blir middag och trevligheter med släkt o vänner. Skulle varit ledig imorgon fredag och fått hela tre dagars ledighet, men blev frågad om jag kunde jobba och kan bara inte säga nej, spciellt inte när det är en röd dag med ob!

Igår efter jobb åkte jag en sväng till IKEA för att köpa duschdrapperi och lite annat smått, fick med mig både duschdrapperi och en stång men när jag kom hem och skulle sätta upp det, visar det sig att de hålen stången ska igenom är minimala typ lika stora som ett knapphål.
Så jag undrar vad de har tänkt att man ska ha för stång till det. Tycker de kunde haft en liten lapp på förpakningen som sa att "detta duschdrapperi behöver en speciell stång" Så fortfarande inget duschdrapperi..
 
Åkte även dit för att köpa en lampa till köksfläkten (som är från Ikea) men då visar det sig att dem inte säljer sånna lampor på IKEA för det är en vanlig glödlampa och finns på Bauhous? Vad är det för dum idé att inte sälja lampor till köken man säljer? Så det var altså ingen bra tur på IKEA igår får hopas på en bättre i helgen :)


Köpte ett nytt påslakan med fina knappar som detaljer.






Köpte även nya ramar, nu är julen nere och fotona uppe!

NU frukost!
PUSS ♥

NEW YEARS EVE

Hade en fantastisk nyårs afton med underbara vännerna! Kvällen började hemma hos Emy och Joel där det bjöds på en helt fantastisk middag!

Till förrätt fick vi ugns gratinerad hummer, åh så gott det var!

Varmrätten blev oxfilé med potatisgratäng/ mos i en liten skål som varit i ugnen. Sparris inlindad i bacon och en rökig wiskey sås Joel gjort.

Och sist men inte minst crème brulee. Hade gärna spolat tillbaka tiden och ätit allt det där igen!

Senare på kvällen tog vi oss alla hem till Anton och Kimberly där vi festade natten lång!

Hoppas ni hade ett fint slut på 2011 och en underbar början på 2012 ni med!

RSS 2.0