Can´t stop

Varför är det så lätt att bli kär i kläder? sitter och kollar lite på H&Ms hemsida och där finns alldeles för mycket fina saker. Kan bara inte sluta titta och drömma mig bort lite. Var ju i Ullared och shoppade förra månaden så känner att jag inte alls borde shoppa utan spara lite pengar istället men det är ju så svårt!



Så många fina klänningar i underbara färger, som ni märker är rosa i alla olika nyanser en stor favorit. Men blev så himla sugen på den klar blå himla vacker färg!

Handväskan köpte jag häromdagen love it!

Nej matlagning står på schemat nu!

Puss & Kram

2

I söndags firade jag och Rickie vår två års dag. Vi myste och hade bra hela dagen. blev lägenhets tittande och lite shopping. Åkte förbi våra mammor och kramades på mors dag. Och vår alldeles egna dag avslutades med sushi, gu så gott det är!

Och tänk att det redan gått två år, om några veckor är det fyra år sedan vi lärde känna varandra. mysigt min pojke är bäst!



Du & Jag



Sol! Underbara sol och värme! Nu ska jag ä...

img_0229 (MMS)

Sol! Underbara sol och värme! Nu ska jag äta en god frukost med lite frukt och grönt i. Det är ett underbart väder ute och just nu ångrar jag att jag tackade ja till jobb på min lediga dag. Men det kommer fler soliga dagar sommaren har ju inte börjat än.  Hörs sen! Kram

IKEA

Hej hopp!

Var ju och tittade på en lägenhet i går den var verkligen super fin och mysig! Rickie ska titta på den på söndag så får vi se vad han tycker :) Ska även titta på en till på måndag. Men den från i torsdags är favorit so far.

Idag var jag först en snabbis på jobb och sen åkte jag och mamma till IKEA, man kan inte allat än älska IKEA. Jag tycker de har sjukt snygga och prisvärda saker.

Hittade ett par saker som jag gärma skulle vilja ha när vi flyttar (även om vi inte riktigt vet var än)



Är väldigt sugen på en ljus grå soffa och den på bilden var väldigt snygg och super skön. Den gråa tv bänken vill jag ha i den vita men den syntes inte lika bra på bilden därför fick den grå också vara med.
Och sen är det, de vita soffbordet som jag bara älskar! Det är med en glasskiva på ovanidan och typ en låda precis under som man kan dra up och lägga lite fina foton eller något annat fint man vill visa och titta på.

Det är så kul att titta på nya möbler!

Nu ska jag ta tag i Rickie och se om han vill spela wii med mig se e det träning!

Dear John

God morgon!!

Åh så bra den var, den var så fin och bra som alla sagt. Tyckte den var väldigt vackert filmat med, det är absolut en film jag kommer se fler gånger.



I dag blir det jobb igen, skulle dock varit ledig så börjar lite senare. Mamma kommer hit om en liten stund så ska vi äta frukost och sen ska vi titta på en lägenhet.

Ha en fin dag, puss!

Mys till max

Jag har nog haft den mysigaste dagen på länge. Har jobbat en massa extra utöver migg schema men idag är jag ledig och bestämde mig igår för att göra absolut INGENTING.
Hade en skön sovmorgon myst runt här hemma pappa kom förbi och sa hej och nu tänkte jag äta lite lunch och titta på Dear John. Nu har jag läst och hört så mycket bra om den att jag bara måste se den. Så det blir film och lunch såhär mitt på dagen, mys!

Rock by Sweden







Dessa fräcka smycken kommer från Laila Bagges smyckeskollektion Rock by Sweden.
Örhängena som är på bilden högst upp fick jag av mamma i födelsedags present. Nu är jag ju lite sugen på ringen och även kanske ett halsband.

Alldeles underbart!

Härom dagen när jag kom hem från jobb låg där ett alldeles underbart litet kuvert innan för dörren. Och i kuvertet låg där en liten bröllops inbjudan! Det ska bli så kul, den 10 september gifter sig min kusin Charlotte.






Tycker att inbjudan är jätte vacker och är helt säker på att hon kommer bli den vackraste bruden. Tjej som jag är har jag ju hittat de sötaste skorna jag vill ha på mig på bröllopet (jobbar i en sko affär) Visar de sen. Nu har jag tyvärr inte tid att sitta här och drömma mig bort i bröllops världen mer utan måste hoppa in i duschen och köra till jobb.

KRAM!

Har haft en fantastisk ledig dag! Först tr...

img_0202 (MMS)

Har haft en fantastisk ledig dag! Först träning med Hanna och hennes syster. Sen solat och myst med Emmy i västra hamnen.  Har till och med hunnit med en fika med Miki och Vincent.  Nu sitter jag hemma hos Rickies föräldrar och väntar på att någon av dem ska komma hem så ska vi titta på Rickies match. Är himla blek på bilden men imorgon är jag nog röd.

Grönsaker, dippa & mys Det är precis så ja...

Grönsaker, dippa & mys Det är precis så jag tänker spendera min lördags kväll. Känner mig helt slut i kroppen efter jobb, och träningspasset igår.. Skönt med en mys kväll i soffan med Music and lyrics på tv. Och min älskling bredvid mig, när han jobbat natt och jag dag har vi inte sets så mycket. Ha en fortsatt trevlig kväll :) kram!

Sitter ute och njuter av solen på min lunc...

img_0199 (MMS)

Sitter ute och njuter av solen på min lunch rast. Ska dock in och jobba snart igen och sälja massa skor :)  Kram

Min nya PT

Hallå!

Är väldigt nöjd idag, var en bra dag på jobb ingen av oss var sådär super effektiva men fick gjort allt som skulle göras och kul hade vi! Vi hade en mysig dag på jobb vi tjejer och åt dessutom min lunch ute i solen.

Efter jobb bestämde jag mig för att följa med Hanna till bultofta för att springa, har så dålig själv diciplin så det kändes riktigt bra när jag bestämde mig för att följa med henne.

Hon var himla bra på att peppa mig och tydligen fick jag henne att springa snabbare än vanligt så vi verkar funka väldigt bra ihop. Blev först en löp runda på 3km som tog oss 15min om det är bra vet jag icke. Sen sprang vi upp för en sjukt brant trappa 5ggr. Det roliga med Bultofta är att där är jätte fint att springa och som ett litet mini "gym" i trä så vi lyfte en tung enligt mig trä stock och tränade armarna. och gjorde sit ups på eb bänk liknande grej.

Känndes himla bra efteråt, nu ska vi bara få i hop våra jobb tider så att vi kan få lite rutin på detta. Men Hanna är
absolut min nya pt! Och arbetskamrat så kul!




Konståkning är den roligaste träningen, tyvärr väldigt svårt att få i hop med
allt jobb!

Twilight går på tv så den ska jag titta på, kommer somna tidigt ikväll. Jobb i
morgon igen!

Thats all..

... I think, 

Nu tror jag att jag har fått med nästan allt som jag hittade igår och det blev faktiskt en hel del, skulle varit ledig idag men måste jobba så det blir till att få in allt på sin rätta plats imorgon.

Here we go,



Lampan högst upp till vänster köpte jag 2 av super fina och kommer passa så bra i vardagsrummet.
Rickie fick en liten "Ring for beer" klocka men han är mycket väl medveten om att om han missbrukar sin nya leksak tar jag tillbaks den igen ;)

Älskar den beiga klänningen och dragkedjan där bak! Och sommar klänningen och allt det andra!

Just det, köpte ju jätte fina turkosa och gröna kudd fodral till soffan de får jag visa senare. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen använda min nya hårför, brödrosten har jag hunnit med imorse.

Puss&Kram

Säger bara ULLARED

NU är jag hemma efter en lång men fantastiskt rolig dag i Ullared. Det var första gången jag var där och där finns verkligen ALLT! Har handlat hur mycket som helst kanske lite för mycket? Men säger som så att jag fyller snart år och kände för att ge mig själv och mitt hem en massa fint!

Blev en hel del kläder, ett par lampor, brödrost, hårfön, tvättmedel m.m listan kan göras oändlig, nästan.

Saken med ett ställe som Ullared är att man gärna köper saker för att det kan vara bra att ha i framtiden, som Emy som ville ha ett tennisrack för att hon tänkte börja spela tennis...

Vi tjejer hade i alla fall en fantastisk dag och åt en god lunch buffe med sushi.

Lägger upp bilder imorgon på mina "fynd" eller ja jag tycker att det var det, plånboken och Rickie håller nog inte direkt med mig, men men.



Bilev var lagom full på vägen hem och lilla jag lyckades få ihop sex stycken påsar!



Skärpning

Jag blir så irriterad! För att göra en lång historia kort, skulle slutat 18 och träffat fina Emmy. Men eftersom vissa inte har alla hönsen hemma blev det en lång dag! Och ingen Emmy..

Tack för att jag fick få ur mig lite ilska! För övrigt har det faktiskt varit en väldigt bra dag på jobb de övriga är underbara som få! Kan inte få finare arbetskamrater J

Regnet öser ner utanför, jag tycker det är jätte mysigt att sitta inne och höra regnet slå mot fönstret.

Nej nu ska jag nog ta och laga lite pankakor till middag, Rickie kommer dessutom snart hem!

Ja det får bli pankisar till middag ikväll



Precis när jag skulle börja med min mat kom rickie hem med kebab :) Gillar att slippa laga mat!


                                      Han är för fin!

Ursäkta min franska

Nu var det några dagar sedan jag skrev  igen, det har till och med hunnit bli den 2a maj. Hoppas att ni hade en bra Valborg för det hade jag! Tyvärr glömde jag kameran hemma..

På dagen var vi ett gäng tjejer som åkte in till Lund som alla andra skåningar.  Solen strålade och där var hur många glada människor runt omkring oss som helst. Det blev en bra start på en mysig valborg. Efter Lund mötte jag upp Rickie, Robin, Jessica och Zoran så fortsatte vi trevligheterna hemma hos Robin.

Just det, i fredags fyllde Nisse år så mötte upp honom och ett par till för att ta en öl blev dock cider för mig och mer än en. Kvällen slutade med en spontan utgång till KB, det var lite folk men kul ändå!


Jag Nisse och Emy när vi var på Cypern 2008

Jag har fått Daniel Adams-Rays låt Lilla lady på huvudet. Den lyckas alltid komma på radion när jag sätter mig i bilen. Men jag gillar den, tror den kan bli en liten sommar plåga.
RSS 2.0