Ingen vanlig dag!

Hej! Igår var det ingen vanlig dag utan min 22 års dag. Måste säga att jag nog har de bästa vännerna.. Väcktes sång, tårta, ballonger och presenter. Sedan spenderade vi dagen på Six flags och åkte karuseller tills vi blev helt yra, det är inte de små berg och dalbanorna de har här :)

Åt grymt god middag på red lobster, senare åkte vi in till stan och hittade en härlig bar med kareoke, och en mekanisk tjur... Hade en jätte bra födelsedag :) TACK

Just like flying

Hej! Nu har äntligen jag också fått hoppa fallskärm!! Det var helt sjukt roligt och väldigt vackert! När fallskärmen hade fällts ut kändes det som om man va en fågel typ. Och kände sig samtidigt som en jätte eftersom de på marken var så pytte små :)

Absolut något jag hade kunnat göra igen! Wiiii

Santa Monica

Igår kom vi fram till Emys arbetskamrat Stefan som pluggar här i Santa Monica som ligger ca 30 minuter från Los Angeles. Har bokat in fallskärmshoppning på måndag så hoppas att det blir av! De andra gjorde det i LAS Vegas men när det var min tur så blåste det för mycket! Så håll nu tummarna!

Idag ska vi se om vi kan hitta kitchen aids och skicka hem, typ halva priset här och sen käka lite lunch på Vennis beach :)

Sen ska man ju bara välja färg...

A little bit of everything


GRAND CANYON
Fantastiskt vackert, att gå ner var ju en sak, upp en HELT annan, tur att utsikten var så fin!

LAS VEGAS
Tyvärr blev vi inte miljonärer i Las vegas... Jag vann dock $10 men de försvann ganska snabbt igen. Vi hade tre roliga dagar men sol och fest så inte mycket att klaga på där inte!San Fransisco
Som jag sagt tidigare, en jätte fin stad, dock ganska dyrt med boende så vi nöjde oss med 2 dagar med turistande :)

Alkatras

Red wood forest, världens största trädHär är lite bilder från senaste tiden, idag har vi varit på San diego zoo och tittat på allt från fåglar till isbjörnar, imorgon ska vi åka på safari och sedan köra vidare till L.A. Vi har det verkligen underbart på vår resa och att ha möjlighet att uppleva och se allt detta är fantastiskt.

Puss & Kram

 

San Francisco

Hej! Hoppas allt är bra, vi har det fantastiskt bra på vår resa! Nu är det bara 4 veckor kvar tills vi kommer hem, helt sjukt vad tiden går fort..

Igår var vi i San Fransisco, måste säga att det nog är den vackraste staden vi varit i so far. Vi åkte på en guidad buss tur genom staden och fick bland annat se världens krokigaste väg. Den slingrade sig som en orm typ. Åkte även förbi där tv serien Fullt hus är inspelad om någon minns den :)

Sen åkte vi och tittade på fängelset alkatras och spenderade någon timme där. Det var mycket häftigt och intressant!

Så om ni åker till staterna är San Fransisco ett måste! Ända nackdelen var att det var lite kyligt och mycket blåsigt.. Typ som hemma i Malmö.

Just nu är vi i Bakersfield och spenderar natten hos Alex kompis Louis. Imorgon kör vi till San Diego!

Puss & Kram

Cirque du soleil

Ikväll har vi varit och tittat på cirque du soleil och gu va bra det va!! Akrobatik dans och styrka! Mycket häftigt!! Nu kallar sängen, imorgon blir det äventyr.......

LAS VEGAS

Igår eftermiddag anlände vi till vegas, staden är verkligen häftig! Vi bor på hotel Paris, super mysigt! Igår kollade vi ute livet och hade en grymt bra kvälle. Dagen idag har bestått av sovmorgon och Chill vid poolen. Ikväll planerar vi att bli miljonärer!

Kommer lite bilder från Grand canyon och Phoenix när vi har bättre internett. Lämnar vegas på fredag. Stay tuned ❤

RSS 2.0