Sommar läsning

Igår när jag var och handlade blev det inte bara mat utan även 3 nya böcker. Brukar inte läsa så jätte mycket i vanliga fall men just när jag är på semester vill jag läsa massor. När jag va i USA läste jag bland annat Lars Keplers bok Hypnotisören, grymt bra bok, gillar man kriminalromaner kan jag verkligen rekomendera den! Så igår köpte jag med mig bok nummer två hem, Paganinikontraktet, hoppas på att den är lika bra!
 
När vi var iväg så sträckläste Alex hungerspelen böckerna dock på engelska så nu passade jag på att köpa första boken, ska bli kul att läsa den och se om den är så bra som alla säger :)
 
Sista boken heter Geim, den har fått bra recentioner och ska tydligen vara grymt spännande!
 
 
Har ni läst någon av böckerna?

Rosor

 
 
Överst är mina nya handdukar, har fastnat lite för det där med blommor både i köket och sovrummet :)
 
Nu ska vi äta middag, fläskyterfillé med potatis, whiskysås och grönsaker, till efterrätt blir det jordgubbar med grädde! Varit sugen på det hela dagen.

Onsdag

Hej :)
Började min dag med 2 timmars jobb (skulle varit ledig) efter det åkte jag till verkstaden för att lämna in mammas bil. Hämtade mamma, så åkte vi till IKEA, har nog alldig handlat så lite på ikea som denna gång. Eller billigt.. blev en papperskorg och jätte fina diskhanddukar med rosor på. Visar bild sen.

Nu ska jag köra hem till Rickies föräldrar och äta middag hoppas på grillat :)
Kram
Jag på Bahamas <3

Midsommar, Vänner, Båstad

Hej :)
 
Vi hade en underrbar Midsommarafton. Började min dag med jobb och direkt efter körde vi mot Båstad. Åt sill som är en favorit hos mig, spelade kubb, sällskapsspel, grillade och hade det hur kul som hälst! Vädret var ju lite
små grått på eftermiddagen, men vi hade sol och fint på kvällen som tur var så att vi kunde grilla.
 
Klänning från Betsey Johnson köpt i NY
Jag och min prisn
 
 
Vad gjorde ni på Midsommar? :)
Kram
 
 
 
 
 

Midsommar fix

Hej :)

Dagen har bestått av jobb till stängning och sen en promenad hem från Burlöv på ca 8 km med Lollo :) Här hemma har vi precis packat klart inför Båstad imorgon. Vi har även för första gången lagt in sill själva. Blev en örtsill, hoppas verkligen att den blev god. Ska bli så mysigt med midsommar :)

Vad ska ni göra?

8,59min

Hej!

Idag har jag jobbat 11-17 det var riktigt kul, tiden gick fort och det var lagom med folk hela tiden. När jag var på jobb funderade jag på om jag ska ta mig ut och springa när jag slutat. Men det brukar resultera i att det inte blir av eftersom när jag väl är hemma och har satt mig ner kommer jag inte upp igen typ.

Men gjorde en liten deal med mig själv att om jag är duktigt och springer en runda och försöker förbättra min kondis som just nu är i botten så blir min belöning en fet godispåse med underbart SVENSKT godis :)
Och jag gjorde det, 2,11km på 8,59 min jag är grymt nöjd!!!

Så nu blir det middag sen en prommenad till Hemmakväll.



Ha en fin söndagskväll.

LÖRDAG 16 JUIN

Godmorgon :)

Jag ska aldeles strax bege mig till jobb, och sälja men massa skor denna lördag. Förbereder mig på att få springa en del, då vi började med vår REA i torsdags. Men det är grymt kul när det är mycket att göra tycker jag, plus att tiden går fort. Så om ni vill fynda snygga skor är det Din Sko ni ska till :)

Direkt efter jobb ska vi åka till Rickies moster i Ystad för 40års fest, hoppas på att vädret blir bättre senare för jag ska ha klänning. Det är mitten på juni och man skulle kunna tro att det är höst.





Kläningen är köpt på Burlington i USA, gu vad jag saknar shoppingen där!!

Nu måste jag rusa till jobbet hoppas ni får en toppen lördag! Puss

Torsdag

Hej :)

Denna lediga torsdag har bjudit på lite kallt väder men inget regn i alla fall. I morse så mötte jag Emma för en fantastiskt god frukost på systrar & bröder.
Efter det tog jag mig till pildamsparken där jag gick på en lång promenad med Miki, vi fikade och till och med solen tittade fram. Lekte även med Vincent, världens sötaste!

Nu blir det lite tv mys och sen träning när Rickie kommer hem!

ELVA STATER





Förra lördagen den 2 juni satte vi återigen våra fötter på svensk mark. Vi har haft en helt fantastisk resa genom USA och hunnit med 11 stater och tre öar i Bahamas. Inte helt illa! Även om vi har haft det helt underbart måste jag säga att det är fantastiskt att vara hema igen. Sova i sin egen säng, pussas en massa med pojkvännen och äta hemlagad mat. Under våra 10 veckor på resandefot har vi ätit hemlagad mat 4ggr så hamburgare, pizza, subway och annan restaurang mat är jag inte det minsta sugen på!
RSS 2.0