11.02.28

Känns alltid bra att börja veckan med en ledig dag, jobbade visserligen hela helgen så tycker jag var värd lite ledighet. Det blev suchi till lunch med mamma vilket jag är galet förtjust med och sen har jag varit och tränat i två timmar, en  bra start på vecka.

Blev ju som sagt jobb hela helgen men det var en riktigt bra jobb helg jag och Maria kämpade och sålde sjukt bra! Blev även oplanerad middag hos Rickies föräldrar på lördagen, vi skulle bara dit för att hämta ett par saker sen hem och laga mat. Men eftersom dem frågade om vi ville äta där så why not, oartigt att tacka nej ju..
På kvällen skulle vi till hans kusin på lite fest där även hans syster följde med och tidsoptimist som jag är slutade det med att jag fick duscha och göra mig iordning hos dem. Som tur är har Lollo en väldigt stor garderob så det var bara att välja och vraka. Gillar hennes garderob MYCKET!

Himmelskt!
Blir ju inte allt för bra på bild..

Annars har det varit lugnt nu blir det sen middag och jobb imorgon!

The living thigs

Jag tycker väldigt synd om dem stackars blommorna som tvingas bo hemma hos mig. Dem får vatten men väldigt sällan det är nog till och med så illa att jag kan räkna på en hand hur många gånger jag vattnat dem sedan jag flyttade hit vilket var i mitten av oktober.. Tur för dom så har mamma varit här ett par gånger och matat dom. Men nu är dom så snus torra och ledsna att jag nog skulle kunna säga att dem är sten döda! Lovar att anstränga mig med nästa par blommor.

Rickie är hos tobbe ikväll så jag tänker fortsätta mysa i soffan med Vänner och godis jobb i morgon igen! Det går fint nu!

Lost and found

Det har blivit ett himla bra avslut på mina lediga dagar, var ute och en god middag med mamma och sen åkte jag in till stan och tog en kvälls fika med Jossan och Jessica som jag har/tränar konståkning med. Det var ett bra tag sedan vi sågs vi tre men det är alltid lika kul när vi ses och munnarna går i ett har ju mycket att prata om när vi nu inte ses så ofta. Men nu har vi hittat varandra igen och förhopningsvis blir det inte lika länge tills nästa gång och då får vi få med Emmy med! Fika kan man ju inte göra för ofta!



Tråkigt nog har jag ingen bild på oss alla
får fixas nästa gång!

Nu blir det väl dagens drog av vänner innan sängen kallar. Har öppning på jobb imorgon så det blir till att gå upp i tid!

Ha en fortsatt skön torsdag.

Love at first sight




Mickaela och Vinsent är här och visst har han vuxit sedan sist jag såg honom då var han 3 veckor och nu är han 2 månader så visst är han större. Och gu så söt han är dessa små fingrar och tår kan ju inte annat än bli förälskad! Om en stund ska jag åka till träningen men först ska jag beundra och gosa med Vincent lite till!




Söta Vincent ! <3

OnePiecece



Denna mjukisderess verkar bara helt underbar! Vi har ju dessutom sjukt kallt i lägenheten så jag tycker jag förtjänar en sådan. Hur mysig hade den dessutom inte varit att ha med på skidsemestern? Problemet är ju dock att den är inte billig och jag har inte så mycket pengar är ju visserligen lön imorgon men har ju lite hyra och andra räknngar som ska betalas för väl kanske leva på nudlar eller flörta med Rickie och mamma. Hade verkligen velat ha en så mysigt!




Denna hade jag hemskt gärna velat ha!

11.02.24


Torsdagen är här och det är min sista lediga dag solen skiner mellan molnen så jag är nöjd. Sitter och pratar i telefon med cathrine som har blivit en daglig vana eftersom hon är i Örebro och pluggar Juredik medans jag är nere i Malmö.
Idag kommer Mikaela och söta bebis Vincent och hälsar på mig och Rickie men först ska jag städa lite och kanske göra pankakor till brunch.

Får se om jag får en bild på den lille för han är verkligen super söt vill bara äta upp honom!

Stay tuned.

Sveriges mästerkock



Vi har en liten tradition jag och Rickie att varje onsdag åker vi hem till hans föräldrar och äter middag och tittar på Sveriges mästerkock. Rickie jobbar ju dock natt denna veckan så jag fick åka själv till familjen Hagel idag men det går ju lika bra de! Eftersom vi nu inte längre bor hemma är det ju alltid skönt att slippa laga mat men vi har alla verkligen fastnat för detta tv programmet det är väldigt många ducktiga "kockar" som är med och vissa av dem är inte så gamla. Det är även förvånansvärt många som börjar gråta i varje avsnitt idag han det inte gå mer än 10min innan den första började gråta. Då har man verkligen en vilja att vinna och visa vad man verkligen går för. Eller kanske inte de bästa tävlingsnärverna?

Jag är själv ingen mästerkock i köket så jag tycker det är kul att se att så "vanliga" människor kan laga sån mat som ser så proffsig ut och smakar så gott enligt juryn men övning ger färdighet så vem vet vad det blir av mig i framtiden.



Nej nu ska jag titta på lite Vänner och sen sova imorgon kommer Mikaela och Vincent och hälsar på!

Claudia


<a href="http://bloggping.com"><img src="http://image.bloggping.com/b.png" border="0" alt="bloggping"/></a>

Morgonstund



Den senaste tiden har jag dragit på mig en ovana med att sova för länge, går och lägger mig i tid på kvällen och börjar ju jobba relativt sent men har så svårt för att gå upp. Stället alltid klockan på ca 8 och är oftast ganka pigg då men kan inte förmå mig att gå upp ur sängen. Kan ligga kvar i både en och två timmar utan att sova. Tvn i sovrummet gör det i och för sig inte lättare att ta sig upp.

I vanligafall är det Rickie som går upp först och jag som ligger kvar och gosar med huvudkudden men eftersom han jobbar natt denna veckan är det ombytta roller hade så gärna velat ligga kvar och jag måste erkänna att han är ganska söt när han sover.

Har fått i mig en god frukost nu innan jobb och en hel del skratt framför vänner, tittar på första säsongen och alla är ju så unga och kläderna är ganska kul dem med! Nej något avsnit till hinner jag med innan jag ska köra till jobb.





F.R.I.E.N.D.S




Tisdagen till ära har jag spenderat på jobb till stängning efter det blev det middag och mys i soffan. Igår köpte jag och Rickie Vänner boxen helt underbart 40% rea på Hemmakväll. Så nu mera är jag fast klistrad framför tvn och dessa underbara figurer. Eftersom Rickie jobbar natt denna veckan passar det extra bra att vi köpt boxen, har ju alltid nån som håller mig sällskap nu!






Ser fram emot sommaren och fler fina kvällar med vänner.

Dans, Vin & Vänskap



De tre perfekta orden för att beskriva min lördagskväll. Kvällen spenderades med Alex, god dricka och massa snacks. För att sen avsluta kvällen med dans på KB. Det blev en riktigt rolig kväll lite seg dagen efter men det var det lätt värt.

Det har varit ett underbart väder denna helgen och det känns extra skönt att jag är ledig just denna helgen brukar alltid ha otur med vädret på mina lediga dagar annars men inte den här gången!
Igår förmiddag åkte jag, pappa och vovven ner till Limhamnsfältet så att hon fick springa av sig ordentligt medans jag och pappsen fick oss en mysig promenad i det vackra vädret.

Nu ska jag ta mig hem till kära Emmy för att fika och mysa lite!

It never ends



Känns inte som att kylan kommer lämna oss den verkar vara här för att stanna ett bra tag till. Det är så himla kallt och blåsigt och jag vill inte annat än ha vår, vilket jag med all säkerhet inte är ensam om. Tänk att kunna gå i skinjacka, canverce och mysa i solen. Den tanken känns tyvärr väldigt långt borta.

Vi har himla kallt i vår lägenhet dessutom med jämna mellanrum känns det som om det kommer små vindpustar. Så ett försök till att hålla värmen denna kväll; inlindad i en filt i soffan, tända ljus CSi Maiami och grönsaker med dipp. De två sistnämda gör ju inget för värmen kanske men himla mycket för en extra mysig torsags kväll.






Det är väldigt vackert men vill trots allt ha vår.



Medan jag väntar passar jag på att mysa till det.



over and out / C

11.02.17





Nu beger jag mig mot bussen och burlöv för en hel dags arbete! Från 10.20, vi har grymt mycket varor att packa upp och få plats med i butiken så det blir till att använda alla krafter och all energi eftersom vi  dessutom bara är två stycken.
Men det är kul att få upp alla nya varor och bak med REAN även om det kanske inte riktigt är tygskors väder än.




Liten bild från min och Alex Spanien resa i somras, SAKNAR! <3

Alla som inte dansar



Vecka 14 åker vi till sälen för en veckas skidåkning, det ska bli så skönt och kul. Trivs super bra på mitt jobb men det är ändå skönt med lite ledighet.

2008 var jag i Österrike och åkte med några från klassen det va i stort sätt första gången jag åkte men gu vad kul det. Trillade så många gånger att det inte gått att hålla räkningen men mot slutet av veckan gick det ju faktiskt helt okej. Var även i Österrike förra året men då var det i stort sätt bara de 2 första dagarna som var jobbiga sen gick det ganska bra.


Lite bilder från 2008




Det var en himla härlig och rolig vecka tror att detta årets skiåkning kommer bli minst lika bra!

11.02.15



Tänkte göra ett lite nytt försök till att blogga gillar ju ändå att få skriva av mig lite.

Igår var det ju alla hjärtans dag och det blev precis så mysig som jag hoppats. Jag och rickie åt en god middag på T.G.I Fridays var dock så mätt efteråt så jag var inte helt säker på om jag skulle orka gå hela vägen till bilen men jag lyckades.

På vägen hem gick vi in om hemma kväll och hyrde filmen Date night, en absolut sevärd komedi!

Fick även en jätte fin ros och ett presentkort på Make up store av mitt hjärta.




Älskar dig <3

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0