Den som väntar på något gott...

... Väntar aldrig förlänge!


Det efterlängtade paketiset.





Love it!

Äntligen har min Onepiece kommit! Hämtade paketet på väg hem från jobb han knappt in genom dörren innan de tajta och blöta jeansen (ös regnar ute) åkte av och denna underbara mys dress åkte på. Den är så otroligt skön så jag måste säga att det är blans det bästa jag köpt. Denna kommer jag nu mera bo i! Åker till Sälen på söndag och onepiecen kommer vara perfekt där!

Just nu sitter jag i soffan och myser i min nya "sparkdräkt" tillsammans med lite chips och Criminal mainds. Älskar den typ av serie. Min dröm är ju att bli polis en dag..

Nu ska jag mysa vidare och kanske börja packa lite, vi får se.

Puss & Kram!

It´s over

Hade en perfekt måndags kväll igår, jag lagade hemma gjord pizza som blev jätte god om jag får säga det själv. Men även Alex och Rickie sa att den var god så helt fel kan det inte ha varit. Köpte dock färdig deg sen var det bara att slänga på lite tomatsås ost, paprika, champinjoner och salami.

 Henke, Anton och Kimberly kom hit senare på kvällen vi såg på film och åt godig det blev little Fockers och den var helt okej tyckte jag. Har sett släkten är värst men inte familjen är värre så det ska jag nog ta och göra :)

Såg det sista vänner avsnittet igår och gu vad bra det var jag satt som klistrad framför tvn och Rickie lika så. Måste erkänna att där var ett par stunder där det kom både en och två tårar. Känns himla tråkigt att det är slut nu, vad ska jag nu titta på var kväll innan jag somnar?

2011.03.28

Det har varit en väldigt bra helg har visserligen jobbat och det har varit jobbigt men samtidigt kul. Löne helg och erbjudande på barnskor vilket innebär massa skrikand barn att mäta fötter på. Men det har sin charm. Det blev en god middag och trevlig kväll hos Louise i fredags och de "små" fortsatte vidare till båten. 18 är inte litet precis men som chaufför den kvällen med anledning att jag skulle upp och jobba tidigt kände jag mig lite gammal haha.

Lördagskvällen innehöll fler födelsedags festligheter men denna kväll hos Jonas och söndagen var precis som en söndag ska vara. Lagaom trött efter jobb blev det en date med Emmy och ett par vänner avsnitt. Det finns inget bättre en en riktigt mys kväll med underbart sällskap.

Och underbara vänner har jag, har spenderat dagen med Emmy och Alex, bakat kladdkaka och bara myst! Är nu på säsong 10 av vänner och vill inte att det ska ta slut det är en så fantastisk serie!

Nåt avsnitt till hinner jag med innan jag somnar upp tidigt imorgon för att gå till tandläkaren :P

Natti Natti! <3

Friday i´m in love


På den översta bilden ser man att mitt hår blivit lite ljusare. Syns inte så mycket på bild men jag är hel nöjd. Bilderna på mig och Rickie är från igår innan vi skulle ut och äta.

Jag är helt förälskad i den söta vita virkade klänningen jag fick av mamma igår så den kommer jag ha på mig idag och ikväll eftersom jag inte hinner hem om efter jobb. Men den passar bra både på jobb och fest. Den korta svarta tröjan fick jag också, Its a keeper. Tack Mamma!

Nu ska jag åka och jobba lite

Ha en bra dag!

Lång väntan

God morgon!

Känns som att jag har väntat i en evighet på att min onepiece ska komma, och ändå har den inte kommit än.. Men klickade in på en länk som fanns i ett av mailen där man kan spåra sitt paket. Innan har det inte stått något bara att det är skickat men nu när jag gick in för en liten stund sedan så stod det faktiskt location: Malmö. Tydligen har mitt lilla paket funnits här sen 05.11 imorse så nu väntar jag bara på att det ska komma ett litet sms.

Jag ska gå och jobba och direkt efter jobb åker jag hem till familjen hagel på 18års firande. Men Rickie slutar kl 16 så förhoppningsvis hämtar han mitt paket. Om bara smset kan komma...

Helt vit himmel och ingen sol idag.. Nu ska jag fixa lite mackor till frukost (börjar dock bli dax att fylla på det något tomma kylskåpet) och en god kopp te. Fick ett jätte gott te av Emmy när jag flyttade in så det blir en stor kopp av det.


Längtar så tills jag kan mysa runt i denna.

Ha en fin dag!

Love it

Middagen var supergod, det blev fondue på pers krog så gott. Efter middagen åkte jag och Rickie förbi mamma en snabbis jag fick en underbart fin klännig från H&M och lite andra plagg som jag ska försöka visa imorgon :) Alltid trevligt när mamma har shoppat till en. Förr hade vi inte samma smak men nu för tiden är det inte ofta jag inte gillar något hon har hittat. Tyvärr tycker jag det är allt för ofta något plagg är super fint på galgen men när jag får det på mig ser det inte lika snyggt ut.

Klänningen på översta bilden fick jag av mamma idag, den är så fin både på bild och ännu finare på LOVE IT. Och de andra klänningarna tycker jag även dem e väldigt söta.


Nu ska jag nanna, imorgon är det jobb!

<3

18 and life

Detta har varit en underbar vecka med en massa härlig sol! Tisdags kvällen bjöd på en super mysig kväll med Emmy, riktig tjejkväll. Vi tittade på Sex and the city åt B&J och grönsaker med dipp. En perfekt kväll helt enkelt.

Igår i vanlig onsdags ordning blev det middag hos Rickies föräldrar också tittade vi på sveriges mästerkock. Blev även en mysig fika med Alex och Linn igår :)

Idag fyller Rickies syster 18 år! Grattis, grattis! Så vi var där hemma 06.30 för att sjunga. Nu på kvällen ska vi ut och äta, tror hon ville äta fondue och det har jag INGENTING emot. Har även varit hos frisören i morse och klipt och färgat håret. Har färgat det lite ljusbrunt och är super nöjd. Kommer en bild sen!

Nu ska jag rota igenom garderoben och se om jag kan hitta något att ta på mig.


PUSS & KRAM

I rymden finns inga känslor

Hallå!
Det var riktigt mysigt att titta på fotboll i dag Husie vann och Rickie gjorde ett mål när solen började gå ner bakom husen blev det dock väldigt kallt så jag och Rickies mamma åkte lite tidigare.

Efter matchen var slut åkte jag och mannen in till stan där vi mötte upp med Robin och Jessica för att äta en underbart god middag på Jensens böffhus. Jag blev så mätt så jag knappt viste var jag skulle bli av. Efter maten rullade vi vidare hem till oss och tittade på "I rymden finns inga känslor"

Enligt mig är det en helt fantastisk film, tyckte den var himla rolig och charmig på sitt sätt!



Nu ska jag försöka sova för imorgon blir det först frukost med Cathrine innan hon åker tillbaka till Örebro sen viddare till jobb.

Natti Natti

Sunny Sunday

Idag igen är det sol och jag blir så glad! Först när jag vaknade imorse var det mest grått men när jag vaknade andra gången strålade solen.

Vår lilla middag igår för familjerna gick hur bra somhälst, det blev en liten katastrof i köket dock.. Skulle ju laga taco paj, jag gjorde degen precis som det stod i receptet bredde ut den i formen satte den i ugnen så den skulle förbakas och hoppade in i duschen. När rickie kollade till den efter 5 min som han skulle hade degen glidit ner från kanterna och såg ut som ett smör bad. Så fi fick snabbt tänka om eftersom gästerna skulle komma om 15 min.

Rickie fick springa ner på coop nära för si sådär 5 gången och köpa philadelphia ost som vi bredde ut som ett halv tjockt lager i formen istället. Sen på med köttet, löken, taco sås crem freice och ost. In i ugnen. Super gott.

All mat tog slut och där va en del så även gästerna måste gillat det. Det var en riktigt trevlig kväll, senare kom Cathrine och vi fortsatte kvällen på KB.


Rickie försöker att inte gråta för mkt över löken...




Lite suddig bild på mig


Lollo


Cathrine


Kladdkaka med glasyr och jordgubbar



Funderar på att ta mig ut i det vackra vädret och titta på Rickies match!

<3

Strålande sol

Det är ett underbart vår väder i Malmö idag jag är dock fortfarande lite sjuk så blir ingen träning idag heller..

Vi har i alla fall varit på Willys och handla allt till middagen ikväll, nu är det bara att städa det sista och laga maten men det kommer nog att gå bra. Rickie började städa lite smått imorse och min uppgift är att städa sovrummet och damsuga lägenheten. Men det är helt okej för mig tycket att plocka undan är super tråkigt men dansuga är enkelt och går fort.
Ska bara få orning på mina kläder med som av nån konstig anledning alltid lyckas hamna på golvet...


Där har vi plutten i sina kläder han växt i nu

Nej får väl ta tag i städningen nu!
Puss & Kram!

Big night

Fredags kvällen var hur mysig som hälst, Cathrine kom hit och vi drack lite gott vin sen kom även Miki och Vincent som hade på sig de fina kläderna han fått av oss. Kommer nog en biil på plutten sen blev dock bara han som fastnade på bild.

Ikväll är det en stor kväll jag och Rickie ska bjuda våra förldrar på middag här hemma för första gången. Jag vet vi har bott här i snart 6 mån men bättre sent än aldrig. Det blir taco paj med sallad till middag och choklad kaka till efterrätt tror jag, så får vi hoppas att det blir en trevlig kväll. Senare blir det utgång till KB som gäller!

nu ska vi iväg och handla mat ocg fixa hörs sen!

<3

Älskade fredag

Äntligen är det fredag lite jobb på dagen sen ikväll ska det mysas här hemma. Vin och massa prat kommer bli en jätte fin fredags kväll!
Dunder kuren verkar inte ha hjälpt tyvärr känner mig nästan sämre men försöker att inte tänka på det.

Såg precis sista avsnittet av vänner säsong 6 de när Chandler friar till Monica, så fint!



Mot jobb hörs senare!

Yesterday

Igår onsdag var en så mysig dag, Cathrine har kommit till Malmö så igår morse åt vi en super god och mysig frukost på systrar och bröder. Sen blev det en kort promenad i solskenet genom stan innan vi gick till konserthuset så jag kunde ta bussen till jobb.

Det är så mysigt att ha henne i Malmö och inte bara prata i telefon imorgon blir det vin och massa prat efter jobb!


Tog en jätte fin bild i solen igår men kameran och datorn vill ikke
sammarbeta så här kommer en från midsommar istället.

Nu har jag och Rickie precis provat en dunder kur mot förkylningar och sjukdom enligt min chef. TE med rom i. Nu hadde vi ingen rom hemma så vi provade med vodka inte super gott men tydligen ska man svettas ut alla bakteier när man sover. Vi får hoppas att det stämmer och att vi blir friska. Mannen har dock en fruktansvärd hosta så får väl se om det kanske kan hjälpa mot det med.

Natti Natti <3

Dålig start..

Vaknade imorse av att mamma ringde och frågade om det inte var idag jag skulle till tandläkaren jag svarade nej det är den 17 april sa hejdå och somnade om. efter kanske 15 min ringde telefonen igen denna gången var det tandläkaren som undrade om jag va på väg till dem. Jag förklarade att jag måste tagit fel på tiden sisådär en månade kastade mig upp ur sängen in i bilen och raka vägen till tandläkaren. Hade tur med att personen som skulle kommit efter mig lämnat återbud så de hade gott om tid för lilla mig.

Nu sitter jag i sängen igen brevid en snarkandes dunder förkyld pojkvänn, bedövad i munnen är jag dessutom. Får egentligen inte äta förens bedövningen släpt men eftersom jag inte hade tid att äta innan tandläkarn tänker jag fuska och laga pankakor. Ska äta jätte försigtigt så jag inte biter mig i tungan. Sen blir det jobb!

Häromdagen bestälde jag mig en One piece och jag kan inte vänta tills den kommer hem till mig så bli såå mysigt!
Denna blev det


Ha en fin dag <3

Måndag

Har jobbat hela helgen så det känns skönt att vara ledig idag. Självklart har jag gått och blivit förkyld, i och för sig extra bra att jag är ledig så att jag förhoppningsvis blir frisk tills imorgon. Just nu ligger jag i sängen och kollar på Vänner men måste in en snabbis till stan till synsam och lite annat. Alltid något att göra på sin lediga dag men sen blir det raka vägen hem till sängen igen!

Min helg var super lugn i fredags var jag hemma och myste i soffan och i lördags blev det melodifestivals tittande. Vet egentligen inte vilken låt jag tyckte skulle vinna är inte så engagerad men alltid kul att lyssna och kolla kläder och sånt.

Nej nu ska jag masa mig in i duschen sen försöka ta mig upp till stan, allt känns så mycket jobbigare när man är förkyld.

Why?

Jag hade precis bestämt mig för att unna mig själv en onepiece även om inte plånboken riktigt håller med mig..
Men självklart fanns ju inte den jag ville ha i min storlek så what to do now? Ska jag kanske ha en i fleece? Nån som har en sån? Sjukt jobbigt vill så gärna ha en tills vi ska åka på skidsemenster!






Hjälp! Den sista är också väldigt fin men liiite dyrare! Hade gärna haft mer än en så jag sluppit välja..

11.03.10

Efter en väldig lugn dag hemma bestämde jag mig för att åka med mamma till IKEA en stund det är så mysigt att gå runt och titta även om man inte ska ha något speciellt. Slutar visserligen alltid med att man hittar något. Nu har jag beddat ner mig i soffan igen med en stor dos vänner, kanelbullar och röda söta jordgubbar jag fått av mammi. Ska bara laga lite mat sen fortsätta mysa och vänta på att Rickie kommer hem.


Nya påslakan och ett par fler kuddar




Mysigt


Hittade även blommor och en vas.




Mmm

Så söt

Igår var det onsdag och jag var ledig så mysigt, men självklart var det dåligt väder. Solen var som bortblåst och istället var det grått och regn vilket det även är idag. Trots vädret blev det en liten runda där jag hade lite och fixa. Blev en fika med Alex, Miki och lille Vincent som är den sötaste! Igår va han riktigt bra kompis med mig skrattade och myste sen fick jag lite kräk på mig men han var lika glad för det!

När allt var fixat i stan tog jag mig till Mobilia för att träffa Rickie så att vi kunde köpa nya gardiner till köket, jul gardinerna känns inte riktigt aktuella längre...

Sen blev det i vanlig ordning hem till fam Hagel för middag och sveriges mästerkock jag tycker att det va helt rätt att taxi chauffören från helsningborg som åkte ut men inte alla delae den åsikten med mig.

Vi såg även den nya serien på Tv4 Blue blod verkar vara riktigt bra och en sån polis serie som jag gillar, blir dock problem nästa vecka när Greys börjar samtidig....


Denna underbara bild fick jag av Miki igår nu ska jag bara hitta mina ramar.


De nya gardinerna




Och de små underläggen

Nej nu ska jag duscha sen bädda ner mig i sängen och hoppas på att förkylningen är borta imorgon så jag kan vara redo för jobb.

Black swan

Godmorgon!

Ytterligare en dag av underbart soligt väder, några plusgrader till så hade det i stort sätt inte kunnat bli bättre. Det är så skönt när man vaknar och ser denna blå himmel och all sol.

I söndags var jag och Rickie först på middag hos pappa där det bjöds på en himla god gryta. Efter middag bestämde vi oss för gå på bio där vi av en slump träffade Anton och Kimberly och Alex och Vicky söndagar verkar vara en riktig bio dag.

Vi såg Black swan den var väldigt bra men måste säga att den emellanåt var lite skum. Men gu va vacker den va och Nathalie Portman är ju så vacker hon med! Rekomenderar er att se den.








Ha en underbart solig dag!

Husie



Var ju och tittade på mitt hjärta när han spelade fotboll idag Husie-Anderslöv tyvärr så förlorade Husie men det var ändå kul att se honom/dem spela plus han gjorde ett mål så lite glad blir man ju allt. Varit underbart soligt hela dagen och de värmande strålarna kändes så sköna har saknat solen!

Efter matchen blev det raka vägen till träningen som jag tycker gick bra önskar att jag haft til att träna mer men hinner bara träna på isen på mina lediga dagar vilket är två dagar i veckan... Har däremot funderat länge på att köpa mig ett gym kort för att röra lite mer på mig, det känns i hela kroppen att jag inte tränar lika ofta som innan syns inte men känns!

blev pizza till middag vilket i och för sig alltid är lika gott, pluss slipper laga mat och diska. Har blivit en lugn kväll även ikväll Rickie är hos jocke och jag myser i soffan med att titta på Vänner.

Hoppas ni har en Rolig eller mysig kväll ni med!

Puss & Kram

Beautiful




Det är ett strålande vder ute blå himmel, sol och plusgrader! Det är alltid extra mysigt att vara ledig när det är  fint väder. Ska börja med att titta på min älskling när han har fotbollsmatch det var längesedan jag såg honom spela så jag får passa på nu när jag är ledig och det dessutom är bra väder.

I eftermiddag blir det till att åka och träna sen får vi se vad kvällen har att erbjuda, ingenting planerat så vem vet kanske bara blir en god middag och mys i soffan.

Nej nu måste jag hoppa in i duschen innan Rickies föräldrar kommer och hämtar mig, hörs senare.




My Love

11.03.04



God morgon eller förmiddag har ju faktiskt varit vaken ett tag. Igår var det jobb som vanligt men slutade redan 17 så det var en väldigt skön dag hade dock kunnat ha lite mer att göra under dagen tycker jag. På väg till jobb när jag skulle byta buss slog det mig att jag varken hade passerkort eller nycklar till butiken med mig. Som tur är delar vi ju bla lager med ecco så jag kunde gå in med Anita annars hade jag haft stora problem. Efter jobb tog jag bussen hem i vanlig ordning jag och Rickie lagade en god kyckling och bön sallad och sen tog jag bussen hem till Emy där även Alex va.

Torsdagskvällen bjöd på tv spelande och kanelbullsbak i massor och det bästa är ju när bullarna är klara dem blev super goda måste jag säga! Hemligheten? Väldigt mycket smör, när man väl bakar är det ju inte lönt att snåla med det goda.

Idag blir det jobb men ska erkänna att jag gärna stannat hemma är förkyld och känner mig hängig.. Men gillar mitt jobb väldigt mycket så ska nog gå bra även om det känns lite jobbigt att sluta 20.00

Nej nu ska jag göra mig iordning.








Claudia

Första Mars



Nu har äntligen den första vår månaden kommit till oss och förhopningsvis kommer den riktiga våren snart! Kändes i  alla fall himla bra att det var ljust ute idag när jag slutade jobba alltid ett plus. Har precis ätit middag och måste säga att min köttfärssås blev väldigt god.
Nu ska jag ev sväng hem till Alex och träffa henne och Emy, det var alldeles för längesedan vi alla sågs. Ser även framemot att Cathrine kommer till Malmö om 2 veckor ska verkligen bli super mysigt!




Ha en fortsatt mysig kväll
RSS 2.0