Har varit snäll 2011









Tomten kom med den fina jackan från mango och en del mer kläder. Han måste tyckt att jag behövde lite nytt i min garderob. Jag och Rickie fick även super stora och fina vinglas från Kosta boda, stekjärn från Jamie Olvivers serie handdukar och lite annat välbehövligt till lägenheten så får nog lov att säga att vi båda varit väldigt snälla i år.

Nu är det snart ett nytt år och planerar att vara minst lika snäll nästa år. Kommer avsluta detta året med middag hos Emy och Joel sen välkomna det nya året med alla våra vänner! Ja nyår är överskattat och när man var yngre hade i alla fall jag väldigt höga förväntningar på denna kväll. Men nu vet jag att god mat och godavänner är den absolut bästa kombinationen.

Hoppas ni kommer få en fin kväll ni med. Hörs imorgon förhoppningsvis med en finklädd bild om jag inte är lika tidsoptimistisk som vanligt!

GODNATT

FREDAG

Har precis avnjutit middagen och den var fantastiskt god precis som dofterna från köket gav försmak till. Har jobbat hela dagen men tiden gick faktiskt ganska så fort, efter maten avnjöt jag ett par avsnitt Las vegas och nu ska jag snart sova för imorgon blir det jobb igen.



Smakade riktigt bra gjorde det!

10 days

Det luktar gudomligt gott från köket just nu! När jag kom hem från jobb stod maten som Tobbe ( lagat om jag får gissa) och Rickie lagat i ugnen. Ser ut som bacon inlindad kyckling med gorgonsola och rotfrukter! Älskar när Tobbe kommer hit o lagar mat!

NU ÄR DEN KLAR! Hörs sen! PUSS

Las vegas

Har haft en riktigt skön slapp dag. Myst runt i mina rosa payamas byxor och tittat på för många avsnitt av Las Vegas. Rickie fick boxen av mig i julklapp då vi båda gillar serien skarpt.

 Hade dock inte orkat göra något annat än att slappa idag även om jag velat, för igår gav vi Marie sin julklapp vilket var middag på stan, drinkar och utgång efter det! Blev en fantastiskt rolig kväll! Middagen åt vi på Mando deras ryggbiff ja fantastiskt god. Avsluta gjorde vi på Etage med dans natten lång. Så Marie, Denise, Louise o Rickie tack för en himla trevlig kväll och måste absolut göras om!

Fick i alla fall lagat en god middag nu kvällen med Fläsk ytterfillé, champinjoner, paprika och klyftpotatis. Ska se klart las vegas avsnittet sen kallar sängen. Imorgon blir det jobb till stängning och så även på nyår. Då stänger vi dock redan klockan 3.






Godnatt PUSS

Jul i dagarna tre

Ja nu var det et tag sedan jag skrev igen men det kommer bli bättring på det ska du se! Nu är julen "över" och det finns mer tid och lust över till datorn. Det blev i år julfirande i tre dagar. På lille jul bjöds det på middag hemma hos Rickies föräldrar, det blev sällskapsspel, kort och även en del julklappar mot kvällen. Att lyssna på Rickies mormor och morfar under en frågesport är fantastiskt underhållande. Lika envisa båda två att just dem har rätt.

Juafton spenderades först med en mysig morgon hemma med Rickie, sen blev det jul med pappa och mamma det var en sån perfekt mysig julafton och i vanlig ordning träffades de fina vännerna senare på kvällen. Familj och vänner precis så julen ska vara.

den tredje och sista "julaftonen" firades i Klågerup hos Rickies kusiner, jag är väldigt nöjd med årets jul. God mat, trevligt sällskap och en hel del julklappar ;) Men de tänkte jag visa lite senare. Fick nämligen bidrag till en ny kamera av mina fina föräldrar som jag passade på att köpa igår så ska absolut ta foto på våra klappar. Rickie och jag har varit snälla i år verkar det som.

So far är jag jätte nöjd med kameran Snäckan har fått agera fotomodell här hemma...





Hörs senare PUSS

Christmas time

Hej du!

Har varit väldigt dålig uppdatering de senaste dagarna, min helg var fylld med en jobb, och lite mys med min man och vänner. Igår var min sista lediga dag innan jul och hade hur mycket som helst att göra men kändes inte som jag fick hälften. Det viktigaste blev gjort i alla fall och det var julklapps shoppingen. När Rickie slutat jobba åkte vi till Entré och fick köpt alla klappar vi skulle så himla skönt! Så nu får vi hoppas att de uppskattas.

Själv hittade jag en fantastiskt fin jacka inne på Mango som jag hoppas att jag ska få av tomten. För jag har varit väldigt snäll i år.

Nu ska jag snart åka och jobba och när jag kommer hem ska vi försöka få in de sista sakerna på sina platser, det är inte lätt att hitta rätt plats till allt.. Kanske till och med får upp en tavla i köket vem vet.




Här har vi den! Vill dock ha den i en beige färg, den var jätte mysig och så himla snygg på.  

10 days

img_9054 (MMS)

Fick ordning på tvätt och städ till slut idag! Pappa har varit här på besök idag och hälsat på lilla kisse-katten och även Alexandra har varit här för lunch. Idag unnade vi oss sushi o Gud så gott det är!  Nu kommer snart tjejerna så då blir det fortsatt mys, har inhandlat en massa clementiner, must och skumtomtar. Kanske lite Sunes jul med..? Den ligger framme i alla fall, hörs senare.  PUSS

Morgon mys

Just nu sitter jag med vår lilla Tuss i soffan och en kopp te. Har varit nere i tvättstugan lagt i två maskiner och ska även städa här uppe i lägenheten. Även om det inte är sådär jätte lockande..

Ikväll kommer tjejerna från jobb hit och då ska vi ha lite julmys, lussebullar, julmust och lite annat gott.

Have a nice Wednesday!

Sötis, Snäckan, Doris

img_0913 (MMS)

Kär katt har många namn, just nu  är det en blandning av allt så vi får se vart det slutar.  Det gick jätte bra att få hem henne igår och hon verkar trivas här hos oss. Vi försökte oss på att bada henne eftersom hon inte luktade rosor precis men det var ingen bra ide slutade med att jag hade ett par klor i ryggen..  Hon är världens mysigaste lilla tjej som just nu ligger hos mig i soffan, vill bli klappad hela tiden och sov mellan mig och Rickie i natt. Åh vad jag tycker detta är mysigt. Fantastiskt hur fin och go hon är!  PUSS

Round and round

img_7676 (MMS)

Igår hade jag en fantastiskt härlig kväll med Alex och Anton, precis vad jag behövde!  Alexandra åt med mig och min thai kyckling gryta blev väldigt god måste jag få säga. Efter maten blev det en hel del vin, musik, skratt o snack!  Senare på kvällen bestämde vi oss för att gå ut men väl inne på stället vände vi för att det var alldeles för lång kö till garderoben och stället stängde en timme senare. Men hade trevligt innan dess!  Men imorse snurrade mitt huvud lite lagom, har ändå lyckats få gjort en del här hemma.  Hörs senare då ska jag presentera vår nya familjemedlem :)

Lite kärlek

img_3964 (MMS)

Denna fluffiga söta sak ska antagligen få flytta hem till oss i helgen. Det är en två år gammal tjej som bott hos en kille innan men han tröttnade?! och nu har denna inne katt bott i stallet i två veckor. Men hon klarar sig inte alls bra ute eftersom hon inte är van vid det och de andra katterna tycker inte om henne heller så hon ligger mest uppe bland allt hö. Vi har ett tag pratat om att skaffa en katt, hade tänkt oss en unge men när Rickies moster skickade bild på denna och berättade hur det låg till blev jag alldeles rörd och tycker att det är självklart att denna sötsak ska få kärlek och värme hemma hos oss. Förstår inte hur man kan lämna bort en katt efter två år? Dessutom utomhus? Det är en långhårig katt dessutom så den ska både få badas och borstas om den flyttar hit. Hon är dessutom världens keligaste åh lilla fluffet. Någon som har ett bra namn förslag till denna lilla tös?

Bad day..

Inte min dag idag, 4 sekunder gjorde att jag måste börja om från början kunde jag inte sprungit lite snabbare? Inte idag tydligen. Känns skit just nu och tänker låta det göra det hela kvällen.

Måste bara säga att min pojkvän är den bästa finns ingen annan som DU, älskar dig mest och tack för ditt stöd. 

Önskar att jag kunde tänka så som denna text säger just nu men får försöka mig på det imorgon..

Fika paus

Nu tar jag en liten fika paus! Har damsugat och packat upp lite, behöver en lugn dag! Så lite varm choklad och lussebulle sitter fint just nu :)

Tittar även på pretty little liars väldigt bra!

Hjälp!

varför ser det inte likadant ut när man loggar in på blogg.se? När jag skriver nya inlägg är de som fanns där uppe (där man lägger till bild, ändrar till kursiv stil m.m borta) varför? har bloggat från mobilen på senaste eftersom vi inte haft internett så kanske har varit såhär länge? Kan inte ladda upp bilder, är det bara min som är såhär konstig? Snälla hjälp mig

Hej mitt vinterland

Åh vad det hade varit mysigt med lite snö nu! var ute en kort runda innan och det har i alla fall börjat bli lite kallare ute. Det var jätte härlig frisk luft ute och solen tittade fram. Lite snö på det hade verkligen varit jätte mysigt! Hoppas på snö till jul och nyår i alla fall. Nä just det städning var det jag skulle ta tag i, det är så himla lätt att fastna framför datorn och tv. Kunde inte slita mig när det var Greys, det går bara inte även om jag redan sett avsnittet. Men nu är det slut så nu har jag inga fler ursäkter. Såhär fint var det när jag var och tävlade i Uddevalla för nåt år sedan. Super vackert!

Monday morning

Godmorgon vännen! Jag har sovit helt fantastiskt gott inatt! Igår efter jobb åkte jag hem till mamma där jag och Rickie blev bjudna på en god middag. Sen prommenerade vi hem till Anton och Kimberly där det blev lite fortsatt söndags mys. Idag hade jag tänkt att få lite gjort här hemma, så som städa och packa upp en och annan kartong. Ska cykla till gymmet sen träna på isen i eftermiddag så får vi se om allt detta blir gjort men det hoppas jag. Det är dessutom bara 2,5 vecka kvar till julafton hur fort går tiden? Nä julklapps-handlandet får jag ta till helgen. Mina nära och kära vet ju inte vad de önskar sig än.. PUSS

Andra advent

Tiden bara rusar redan andra advent och en hel vecka sedan vi flyttade in här :)
Det bästa med julen är att man kan äta lussekatter till frukost, det är så himla gott. Igår kväll var det filmkväll här hos oss men när killarna kom tillbaka från hemmakväll hade jag redan somnat i soffan.. Vaknade till såg 30 min på filmen limitless som för övrigt verkade jätte bra! Men somnade igen och vaknade när de andra skulle gå hem. Så det var bara att fortsätta sova dock i sängen. Lagom roligt sällskap är jag.

Nu blir det frukost sen jobb till stängning.
PUSS

Julfrukost

Hade en fantastiskt bra start på min fredag. Vaknade vid 7 gick upp och tittade på julkalendern på tv (det är så mysigt). Hade det skönt i soffan en stund innan jag körde till jobb där det var framdukat en fantastiskt god julfrukost! Det var så mysigt inne på lagret med vårt lilla långbord som blivit uppdukat. Till och med en liten mini julgran hade vi. Efter maten spelade vi julklapps spelet, alltid lika roligt.

Jag fick en julgranskula i glas med en ängel i och en jätte smart isskrapa som även var som en handske så att man inte fryser!

Jobbar till stängning idag, sen blir det snabbt hem och ställa bilen för att dela taxi med Anton till tango palatset där Kimberly är med i en julshow, hon är så duktig på att dansa! Hörs senare!

PUSS

Julbak

Lussebullarna är inne i ugnen och vi har precis avnjutit vår goda mjuka pepparkaka och ett stort glas kall mjölk! Älskar att december månad är här nu saknas bara snön!

Dagen har för övrigt bestått av att storhandla och powerwalk i bokskogen även idag blev det 7km rundan så känner mig nöjd :) Eventuellt blir det gymmet ikväll we Will see..

Snart julkalendern på tv!
PUSS

Älskade onsdagar!

Det blev ingen promenad hem från Svågertorp igår, istället blev det en tur ut till bokskogen där jag och Emy powewalkade 7km och jag sprang upp för en del av backarna. Det var riktigt skönt och himla fint i skogen.

Efter promenaden åkte vi en sväng till Aq va kul för lite simning men framförallt bubbelpoolen och bastun. Det var så himla mysigt att bara sitta där och slappna av och ta det lugnt.

Efter min hurtiga dag blev det i vanlig ordning en god middag hos Rickies föräldrar följt av underbara Grey's. Vilket fantastiskt bra avsnitt spännande och allt! Varken jag eller Ann-Charlotte vet hur vi ska kunna hålla oss tills nästa avsnitt kommer NÄSTA ÅR?!?! Känns inte alls bra det här.

Nu ska jag försöka bestämma mig om jag ska ta mig till gymmet eller bara ut och springa.. Men sängen är ju så skön!

PUSS

RSS 2.0