Frukost mys

Sitter just nu på systrar och bröder och äter frukost med mina tjejer. Vi har gjort detta till en trevlig liten tradition när vi e lediga :)

Innan frukosten tog jag mig en jogging tur hem till Emy och sen promenerade vi hit. Så än så länge har jag sprungit/gått 5km idag. Sen blir det en tur till svågertorp och eventuellt en promenad hem därifrån!

Flitig idag? JA!

PUSS

Hoppas att du inte blåst bort

Hej hopp :)

Igår var det ju en fruktansvärd blåst och ja man skulle ju helst hålla sig inne! Men för mig och Rickie blev det trots allt en tur till IKEA (tredje gången i helgen). Igår åkte vi dit för att köpa matbord och stolar, men tyget till stolarna som vi ville ha var tyvärr slut :( Men det blev ett bord och två jätte fina filtar. Trivs så himla bra i vår nya lägenhet vill bara att tiden ska gå fortare här på jobb så att jag kan få åka hem och mysa i soffan!

Nu ska jag börja jobba igen hörs sen.
PUSS

MYSIGA JUL <3

Soffan är nu äntligen på plats, och den är så fantastiskt mjuk och skön! Snart kommer Emmy med underbara nybakade lussebullar och julmust. Riktigt mysig lördag i vår nya lägenhet blir det!!

PUSS

Segt i mobilen..

Lördag

Godmorgon! Igår fick vi i stort sätt allting flyttat från den gamla till den nya lägenheten. Bara matbordet och stolarna som är kvar tror jag.
Det var full rulle hela dagen, vi hade ett väldigt stort släp så våra drygt 30 kartonger plus lite till fick allt plats.

Blev en runda till Lutz för att köpa soffbord, och en runda till IKEA för sängstomme och soffa. Sängstommen hade tydligen över 200 delar sa Rickie när han räknat efter, det tog tid att bygga ihop den men så fin den blev.

Soffan gick det sådär med, vi lyckades få med oss fel klädsel hem plus att där inte var någon beskrivning så det lär ju bli minst en runda till IKEA idag i alla fall. Dock inte mig emot.

Nu ska jag väcka min man sillfrukost hos Fam Hagel kl 10 :)

The big day!

Så har äntligen dagen kommit som vi väntat på! Idag flyttar jag och Rickie till vår nya lägenhet ska bli så himla kul. Igår kändes det lite som dagen innan julafton gjorde när man var liten. Ville bara gå hem från jobb så det kunde bli fredag, nu ska vi först till banken och sen till mäklaren för att få nycklarna o så. Hörs senare :)

Fullt upp

Känner att jag har varit väldigt effektiv de senaste dagarna, ringt o pratat med banken, avslutat o startat nytt elavtal o en massa andra samtal som är nödvändiga när det nu närmar sig moving day! Var ledig igår så fick gjort de mesta då.
Packningen är i full gång och just nu har vi typ lådor och saker ÖVERALLT! Vi har mycket mer att packa än vad jag trott från början men det blir nog bra. Mammi har hjälpt mig med en hel del :)

Har till och med hunnit med att träna, igår blev det först isträning på morgonen och sen gymmet efter jobb. Idag blev det gymmet efter jobb och imorgon med hoppas jag. Men då med sällskap av Hanna så det blir roligare :)

Nu ska jag fortsätta att vara duktig o packa.

Lite av varje

Godmorgon!

Jag ska snart köra till jobb, så sjukt skönt nu när jag lånat pappas bil och slippa vänta på bussar.

I torsdags tvingade jag upp Emy lite lagom tidigt för att följa med mig till H&M för att shoppa lite Versace for H&M, det var lagom kallt att vänta men fick väskan jag ville ha, ett armband och en ring :) tänkte lägga upp bilder när jag sitter vid datorn.
På kvällen började jag packa ner vårt hem med lite hjälp av mamma. På fredag flyttar vi och det känns overkligt!

Igår blev det underbart god gåsmiddag hos pappa!
Efter bara 3 timmars jobb blir det middag och bowling på Big Bowl med Rickies släktingar :)

Puss på dig

Systrar & Bröder

Har precis ätit en alldeles fantastiskt god frukost med tjejerna på systrar och bröder. Nu ska jag och Alex in till Lund för att dela ut kolegieblock till studenter! Och senare blir det frisören för min del.

Puss

Frost

Just nu sitter jag på bussen på väg hem från jobb. Så himla segt att behöva vänta 30 min innan bussen hem går speciellt nu när det e kallt.

Igår efter jobb blev det en jätte mysig kväll på Elyse med Emy, Joel, Alex, Rickie & Lollo. Gu så gott det var blev en massa mat och ett par glas vin. Super trevligt med mina fina och mycket skratt!

Monday

Då var det måndag igen och en ny vecka har börjat. Jag började min måndag med att gå ut och springa en liten runda och trodde jag skulle dö typ.. Nä men nu är det dags att försöka komma i form innan jag växer fast i soffan.

Nu har jag precis ätit en god frukost och ska ta det lite lugnt innan jag åker till jobb för att spendera dagen där till stängning.

1,5

Hallå på dig!

1,5 grader, så kallt var det när jag blev hämtad 8.15 imorse!
Min dag har spenderats i Tyringes ishall där jag varit tränare åt Emma & Jennifer som tävlat. De var så duktiga så :) Har precis kommit hem och ska snart åka en sväng till Pappa :)

Igår började jag dagen med en underbar frukost med Emmy. Bullar juice, oboy och en massa gott pålägg. Efter frukost blev det en hektisk dag på jobb. Vi hade kö hela dagen men kul med saker att göra. Köpte ett par nya skor som jag visar sen.

Nu ska jag plocka undan lite här hemma innan vi ska iväg.

Middag, Grey's & Mys

Har precis ätit upp min lunch på jobb hade god fläskfilé och potatisgratäng med mig som blev över från igår. Jobbar till stängning ikväll, som tur är blir jag hämtad efter jobb för i vanlig ordning på onsdagar ska vi hem till Rickies föräldrar på middag. Efter det stannar vi o kollar på grey's och body of proof :) underbara onsdagar!!

Puss o kram

Grått, grått, grått

Godmorgon!

Nu har det varit ett bra tag sedan jag skrev så här kommer en liten snabb update.
I torsdags när jag var ledig började dagen med frukost på systrar o bröder med tjejerna. Perfekt start. Sen åkte vi vidare in till Lund och myste lite :)

På kvällen kom några tjejer från träningen hit och ja, vi hade en fantastiskt rolig kväll med mycket skratt ;)

Både fredag, lördag och söndag har jag jobbat men på fredag kväll tittade jag på Kimberly som är med och dansar i en show på tangopalatset. Mycket glitter och glamour! Kimberly var fantastiskt duktig :)

Lite träning på isen har jag också hunnit med men usch konditionen är inte vad den har varit... Hoppas den kommer tillbaka!

Nä nu ska jag gå upp och göra lite frukost! Vi hörs :)

RSS 2.0