Fredags fika

Idag bjöds det på goda muffins på jobb för att vi är så duktiga och för att ha en extra mysig fredag!

Just nu sitter jag i bilen på väg till Ystad där det blir kalas firande. Får se om jag dessutom hinner med att träffa mina tjejer lite :) imorgon blir det dock jobb för min del igen.

Puss & kram

Friskis & Svettis

För några veckor sedan tog jag mig i kragen och gick för att införskaffa mig ett gymkort. Har varit på ett par pass med Hanna nu och jag gillar verkligen det! Dans fuego är nog min favorit. Himla roligt även om jag varken kan skaka på rumpan eller rulla på höfterna. Skivstångs passet var också kul men träningsvärken dagen efter ska vi inte prata om!

Igår inhandlade jag mig i alla fall ett par nya fina lila träningsskor och ett rosa linne på H&M så nu får vi snart iväg och träna igen :)

Work, work, work

Hej du!
Har tyvärr varit lite dålig uppdatering på senaste men har jobbat och stått i. Men i lösdags träffade jag dock mina underbara arbetskamrater utanför arbetet och vilken härlig kväll vi hade tillsammans! Vi hade verkligen super kul så det är något vi måste göra oftare. Efter vin och dans hemma hos Hanna begav vi oss vidare till Båten där dansen fortsatte!
Ska försöka uppdatera lite mer, har 6 arbetsdagar kvar innan lite ledighet. Längtar.

Nu ska jag sova puss & kram

Solig & bra start!

img_0426 (MMS)

Hej solstrålar! Efter en väldigt lugn både lördag och söndag kväll med film och vänner börjar jag veckan med lite mer fart! Imorse körde jag till Limhamns ishall och tränade lite! När man väl är uppe är det verkligen skönt. På vägen hem handlade jag med mig lite goda frukost grejer och nu myser jag i soffan med Grey's innan jobb. Hoppas ni får en fin dag i solen kram.

När vi gräver guld i USA

img_0416 (MMS)

Hade en fantastisk kväll igår! Först firade vi Anton som fyllde år och ganska sent beslutade vi oss för att gå ut och dansa lite. Vilket bra beslut det var! Vi hade super kul. Dansade till stängning och njöt till fullo av livet!  Kan inte annat än älska mina tjejer! 

The swan lake

img_0412 (MMS)

Allt fint på en och samma helg! I födelsedags present av pappa fick jag biljetter till svansjön och igår var det dags. Jag och pappa gick först och åt en god middag innan föreställningen började. Och gu så vackert det va. Vi satt dessutom helt perfekt. Har aldrig sett en sån stor balett så det var en underbar upplevelse. Alla var helt samspelta och det var helt enkelt bara så vackert!

Make up store

img_0410 (MMS)

I lördags innan den fina vigseln var jag på Make up store och blev sminkad och fin. Fick ett presentkort på en sminkning i alla hjärtans dag present av Rickie och den kom till bästa möjliga användning i lördags. Har varit på en smink rådgivning tidigare och då handlade jag Väldigt mycket smink med mig hem! Det är ju så roligt med smink. Den här gången blev det "bara" eye foam remover , face cool balm och läppstiftet mood. Perfekt färg.

Tager du...

img_0408 (MMS)

Igår var en helt fantastisk dag! Mina fina kusin fick sin prins! Bröllop är det finaste som finns! De han knappt gå in i kyrkan innan mina ögon tårades. När de sen sa JA till varandra gick det inte att hålla emot!  Så levde de lyckliga i alla sina dar! 

Ett måste!

Nu har det roliga börjat på riktigt! Nämligen att titta på heminredning och möbler av alla dess slag! Jag älskar det!! Igår på lunchen gick jag in på Chilli och hittade en hel del fina tavlor som jag kan tänka mig. Även en del fina små saker, och nu under morgonen har jag suttit på IKEAS hemsida och hittat soffa, matbord, sängstomme och lite annat som vi vill ha. Men det viktigaste som för oss är ett måste: två fina skoskåp som rymmer MÅNGA par skor :) Rickie är trött på att ha mina skor i hela hallen så två skoskåp blir det garanterat.


Två sånna i hallen kommer bli super snyggt!
Kram♥

Oktoberfest

img_0377 (MMS)

I lördags var vi som sagt i Danmark på öl festival. Det var grymt kul!! Alla hade lika snygga hattar som vi, live musik i ett GIGANTISKT stort tält med en massa människor som som står på borden och sjunger och dansar! Det var riktigt roligt! Själv är jag inte jätte förtjust i öl så jag och Lollo höll oss till vinet ;) Har fler bilder på kameran visar dem när jag sitter vid datorn! Nu måste jag snart köra till jobb. Kram

THE NEW PLACE

Precis som jag trodde så blev gårdagen en helt underbar dag!! Den 25 November flyttar jag och Rickie till vår nya och alldeles egna lägenhet!! Thats right vi köpte en lägenhet igår! Är så otroligt glad att vi fick den, och är totalt förälskad i den. Känns bara så länge att vänta till slutet av november. Men vi måste i och för sig packa ner allt vi har i vår lägenhet idag. Ock det kan ju ta sin lilla tid..



Köket som jag ÄLSKAR




Bilderna är från mäklaren så det är ju inte våra möbler. Men vi hade sedan innan tänk köpa just den soffan, i samma färg.



Sovrum


Och lilla hallen!

Jag vill flytta NU. Kommer bli många turer till IKEA fram över!

Friday I'm in love!

img_0363 (MMS)

Sitter just nu I Västra hamnen, väntar bara på Rickie sen ska vi äta frukost på Espresso house. Det är en himla vacker morgon i Malmö! Tror detta kommer bli en bra dag!!  Kram.

Första September

Gu va tiden går fort! Redan September!

Det har varit mycket jobb på senaste tiden så det har inte hänt så jätte mycket spännande i mitt liv. Men har en ledig helg framför mig och det ska bli så skönt. Imorgon ska jag och Rickie till Tango palatset för att titta på en show som fina Kimberly medverjar i, ska bli super kul! Gillar att gå och kolla på dans men är ju inte så ofta man gör det dock.
På lördag ska vi åka till Danmark för att gå på öl festival. Jag är inget big fan av öl egentligen men har hört mig för och dem serverar cider med!! Så det blir nog super kul!
Ska försöka komma ihåg att ta med kameran.



Ikväll har vi ätit god tacos så nu när jag är mätt och belåten tänker jag kolla nåt avsnitt av Pretty little liars! Är helt fast i den serien och den är så himla bra! Grymt spännande. Se den!

Kram ♥

RSS 2.0