Nakita

Jag och pappa har precis varit och gått en lång runda på fältet. Det är inte det vackraste vädret ute men väldigt skön luft och inte alls kallt. Mys, mys, mys

Finaste Nakita <3

Sunday morning

Godmorgon!
Jag har sovit fantastiskt gott vaknade dock redan halv 9 typiskt när man är ledig. Men snart ska jag väcka prinsen så vi kan äta frukost innan vi tar tag i vår fullspäckade söndag.

Först ska vi hem till min mormor för att putsa hennes fönster och fika lite (Rickie ska putsa) Sen blir det en tur med pappa och vovven till Limhamns fältet och sen.... Ska vi till vår nya lägenhet för att mäta lite ska bli såå kul har ju bara tittat på den en gång och nu är det bara fyra veckor kvar tills vi flyttar :)
Sist men inte minst ska vi hälsa på Rickies mormor & morfar!

Nu ska jag försöka få liv i björnen hörs senare!

Tjugonio 

Hej finisar!
Idag den 29e oktober har jag och min kärlek 29 månader tillsammans :) Det bestämde vi oss för att fira lite redan igår, så efter jobb blev det ett restaurang besök på Natalies-pers krog. Vi åt fondue och det var fantastiskt gott!

Efter middagen begav vi oss hem till Anton & Kimberly där det blev vin och festligheter. Senare på natten blev det även en väldigt spontan tur till Köpenhamn.

Dagen har varit väldigt lugn med lite städning, pizza och nu konståkning på tv.
Hugs

Versace for H&M

Hey YOU!

Den 17 November släpps Versace for H&M kolektionen!! Jag är så grymt sugen på en väska eller två. När det var Jimmy choo for H&M köpte jag och mamma en väska så hoppas vi får tag på en nu också. Hade även kunnat tänka mig en och annan ring! Så mycket fint!
Är ledig onsdagen det släpps så hoppas på det bästa!

Julmust & clementiner

Hej på er!
Min dag på jobb har varit ganska lugn fram till sista timmen då det kom himla mycket folk. Självklart var jag själv sista timmen så det blev en hel del spring ut på lagret och klättring på stegar men jag överlevde och butiken tömdes ovanligt fort när damen i högtalaren sa att vi stängt för idag. Skönt!

Efter jobb blev det god falafel till middag och nu är Rickies vänner här för att spela FIFA så jag håller mig nu till sovrummet med Eva & Adam på tv, julmust o clementiner!!

Over and out

Lördag morgon!

Godmorgon! Det är tyvärr en väldigt grå lördags morgon här i Malmö och jag hade gärna sovit lite till. Men måste upp och hoppa för att ta mig till jobb.

Hade en jätte mysig fredags kväll hos Emmy igår i alla fall, vi gick en promenad i höst vädret, åt fantastiskt goda scones. Med varm choklad o julmust! Verkligen super mysigt. Emmy är världens gulligaste!

Måste skynda mig nu, vi hörs!

Nöjd

Nu är jag riktigt nöjd med mig själv. Hela lägenheten är nu undanplockad, dammad, dammsugad och våt torkad. Känns riktigt bra och luktar himla gott. Disken som står i vasken sparar jag dock till min käraste jag måste ju dela med mig lite av det roliga ;)

Nu blir det nog en kopp te och lite mys i soffan innan jag måste göra mig i ordning och ge mig ut!

Ett försök att vara flitig

Jag är inte den mest effektiva människan. Jag tar saker och ting i min egen takt och skjuter gärna upp tråkiga saker som att städa. Som tur är har jag hittat en man som är bättre på att plocka undan än mig ;)
Nä men idag tänkte jag försöka göra lite nytta här hemma så fort Grey's är slut.. Ska luncha kl 15 sen träna så jag har tid på mig att fixa här hemma. På med lite bra musik sen är det bara att köra! Hörs senare.

Kram

Mina fina

Har haft en väldigt härlig dag med mina fina vänner idag. Fikat på stan och bara myst!
Under hela tiden på stan var det soligt och regn fritt så kan inte klaga.

Kollade nyss igenom lite bilder och hittade en hel del från min och Alex Spanien resa. Saknar så solen, poolen, Pacha och bara mysa med min fina vän.
Men vi håller siktet inställt på sommaren då vi förhoppnings vis kommer i väg på semester tillsammans igen men då ska vi även ha med oss Emy så klart <3 tillsammans är vi tre oslagbara!

Maine coons

Jag har ju två underbara små kise katter hemma hos mamma. Testade att ha den minsta, Simba här hos mig och Rickie ett tag och det fungerade bra. Men hon har aldrig varit ensam innan så kändes inte alls snällt att lämna henne själv om dagarna.
Gissa däremot (katten heter så) som under sina första 9 år levt som ensam katt hos oss klarade det mycket bättre.

Nu när jag och Rickie ska flytta är vi lite sugna på katt, så vi tänkte att Simba ska få flytta med oss men eftersom hon inte ska behöva vara ensam så vill jag så gärna att hon ska få en kompis :)

Vill ha en Main coon de är så sjukt vackra!!

Hej & Hå

Nu har det varit lite sådär dåligt med skriverierna igen.. Men det har varit fullt upp som vanligt.

I lördags blev det först ett par timmars jobb och sen bjöds det på god parmesan kyckling med pesto pasta hemma hos Alex som firade sin födelsedag. På kvällen blev det utgång med dans och härligheter.

Söndagen bestod av "söndags göra": en himla massa tvätt!! Eftersom vi helt missat att boka tvätt tid så fick vi låna mammas maskiner. Vi konstaterade att vi var mycket mer effektiva när vi tvättade hos mamma tvätten vek vi direkt och inte när vi kände för det ;) Mellan maskinerna han jag och mitt hjärta med en mysig promenad i solen, vi passade på att gå förbi vår nya lägenhet hittade en bänk och njöt i solen längtar såå tills vi flyttar!

Nu ska jag återgå till att jobba hörs senare :)

Strålande jul

Nä inte riktigt, har lunch på jobb nu och till min pasta dricker jag årets första julmust!!! Jag bara ÄLSKAR denna dryck, fantastiskt gott.


Om ni är lediga hoppas jag ni njuter av solen nu ska jag fortsätta äta.

Baby one more time

Hej fina du!!
Min gårdag var helt fantastiskt bra. För två månader ungefär fick ju jag och Rickie biljetter av min underbara mamma till Britney Spears. Och igår var det äntligen dax. Jag tyckte att det var fantastiskt bra och det är helt sjukt vad snygg hon är!

Jag Emy och våra män gav även Alex en biljett i födelsedagspresent så det blev en kanon kväll!!

Nu ska jag kolla vidare på grey's det är sååå bra!!

Ska se om jag hittar bättre bilder på Rickies mobil ikväll!

Sörgårdste

Godmorgon solstrålar!

Det är ett underbart väder i Malmö och jag sitter just nu och äter frukost samt kollar på Grey's anatomi. Dricker även en gott te med smak av rabarber, jordgubb och passionsfrukt ur min nya mugg :)

Jag är nu inne på 12e dagen irad med jobb och känner mig ganska slut. Men imorgon Då är jag ledig!!

Hoppas ni har en fin dag, puss & kram

Gredelin

Härom veckan hittade jag ett par jätte fina tallrikar i en ljus/gammel rosa färg i en jätte mysig inrednings butik vi har på Burlöv center. Tänkte att jag ska köpa dem när vi ska flytta. Så idag på lunchen gick jag in där igen för att kolla på dem en gång till. Och till min stora förtjusning hade de 50 % på allt i butiken pga ägar byte.
Så jag passade på att köpa båda två olika storlekar på de platta tallrikarna, djupa tallrikar och kaffe muggar. Tog 10 st av varje det kändes lagom fick allt för 600 kr så jag är super nöjd!
Ska dock vänta med att packa upp allt tills vi flyttat.

RSS 2.0