Smak av sommar

Hallå! Nu var det ett bra tag sedan jag skrev här senast det är ju helt sjukt va tiden går fort. Dagarna bara flyger iväg och snart är det maj månad.

Jag hade en jätte bra påsk helg även om jag jobbade i stort sett hela helgen. Men annandagen var jag ledig så dagen fick börja med att vi tog oss ner till stranden för att äta årets första mjukglass och gu så gott det var. Riktig smak av sommar. Efter glass och mys i solen begav vi oss mot Lomma där påsken skulle firas hos Rickies kusiner. Solen värmde super skönt och det bjöds på goda hemmalagade sellar.

Dagens höjdpunkt var den årliga kubb matchen, killarna mot tjejerna. Det var tredje året i år som jag firade påsk i Lomma och självklart vann vi tjejer även detta året! Två av tre matche så vi är helt enkelt bäst.




Så gott



Hela Rickies ansikte fick smaka

Nu ska jag lägga mig och försöka sova. Sjukt tidigt jag vet, men ska
upp tidigt imorgon för personalmöte och sedan en hel dags jobb.

go kväll

Påskafton dagen till ära, det började med jobb underdagen känns så tråkigt att behöva stå inne i ett köpcentra när solen lyser utanför och det är sommar värme ute. Efter jobb blev det en tripp hem till mamma för att äta en super god påskmiddag som började med sill och ärr, sedan fläskfilé och super god fruktsallad till efterrätt.

Det var så himla mysigt häromdagen när jag och mamma åkte ner och fikade i småbåts hamnen var lite små kyligt eftersom kvällen närmade sig men så vackert när solen lyser över havet.

Imorgon blir det ytterligare en påskmiddag hos Rickies kusiner med kubb spel och andra trevligheter håller tummarna för att vi tjejer tar hem segern i år igen!

Nej ska nog kolla sex and the city sedan sova!

Fixat och klart

För någon timme sedan ekade det i kylen så tom den var, men efter en runda till Willys är den nu full och fin igen. Det var dock första och sista gången jag åkte och storhandlade själv. Hade inte ett enda mynt så kunde inte ta en vakn utan fick släpa runt på två propp fylda korgar. Ingen hitt.

Men när jag väl fått in det i bilen och kört hem så kom Rickie ner och hjälpte mig bära upp allt plus att han hade städat hela lägenheten så jag känner ändå att jag valde rätt som tog mataffären.

Vi lagade chili  con carne till lunch och Nisse som jobbar i närheten av oss tittade förbi och fick mat han med. Nu är det eftermiddag och fortfarande ett underbart väder. Vi har ju tyvärr ingen sol på vår balkong men såg nu att där kommit en liten springa så där tänker jag sätta mig.




Ppskägg och godis är fixat!

Nu ska jag njuta lite i solen sen träffa mamma!

Så bra!

Nu var det några dagarsedan jag skrev men tiden bara flyger iväg, hinner ju knapt med själv..

Igår var det DEN efterlängtade onsdagen, jag var ledig solensken och det var final i sveriges mästerkock. Det var ett så bra och spännande program och enligt oss i soffan var det helt rätt tjej som vann: LOUISE! Det var jämt under hela tävlingen men så kul att Louise vann!

Eftersom det var final bjöd vår egen mästerkock Pontus på hemlagad plankstek himla gott! Rickie missade finalen eftersom han jobbar kväll nu men han har hejat på Louise sedan ett par veckor tillbaka så han blev väldigt glad när det var hon och inte Jennie som van!

Innan på dagen var vi en sväng på stan i det underbara vädret, åt lunck på subway och rickie fick inhandlat lite nya kläder!

Blev även en fika med Miki och Vincent.


Min älskling

Nej plikten kallar att städa så jag kan få njuta av solen sen!

Lördag - sextonde april tjugohundraelva

Godmorgon

Det är min första lediga dag sen vi kom hem från Sälen förra lördagen och självklart vaknar jag pigg som bara den kl 8 imorse. Har inte kunnat somna om men legat och dragit mig i sängen och kollat på Nanny.

Det gick bra att vara ensam igår kväll, tycker det är lite obehagligt men somnade och solen lyste när jag vaknade så det är lugnt!

Idag är det dop som står först på schemat, Mikaelas lille son Vincent ska få vatten på huvudet. Ikväll är det tjejmiddag och utgång som gäller jag jobbar ju dock tyvärr imorgon..
Inför kvällen måste jag komma på två pinsamma eller roliga saker jag gjort som ingen annan vet. Sjukt svårt har riktig idé torka.

Nu blir det frukost sen ska jag se klart filmen jag började se igår kväll.


Havregrynsgröt med frysta bär och socker är min nya favorit på
morgonen.

Världens bästa

Äntligen är det fredag, veckan har gott väldigt fort, antagligen för att jag har jobbat så mycket men nu är det äntligen fredag och jag är ledig imorgon.

Efter att jag jobbat klart idag åkte jag hem till min kära mamma, vi pillade räkor, drack vin, tittade på talang och hade en jätte mysig kväll.
Världens bästa mamma lyckades lägga undan de super fina virkade shortsen från H&Ms Concious collection och var så snäll och åkte upp till stan och hämtade dem eftersom jag jobbade. De är helt underbara. Jag har själv köpt ett jätte fint linne från samma kolektion.

Fick även en jätte fin bikini av mammi som även den är från H&M, kommer nog nån bild om nån dag råkade lämna kläderna hos mamma innan jag åkte hem. 

Rickie är iväg och fiskar i helgen så jag är ensam hemma och har kommit på att jag inte tycker det är kul att vara själv, hör massa konstiga ljud och himla tråkigt att inte ha någon att prata med..

Nu ska jag titta på sleepless in Seattle och försöka njuta av att jag har hela sängen för mig själv.


Min älskling, bättre kille finns inte <3

Natti Natti

14 april

Godmorgon!

Jag har varit helt slut när jag kommit hem från jobb där av att jag inte skrivit här. Har dragit på mig en ny dålig vana dock inte frivilligt..

Jag vaknar mitt i natten sen kan jag typ inte somna om föräns kl 6 sen ringer Rickies veckarklocka halv 7 då vaknar jag igen sen sover jag typ en timme innan det är dags att stiga upp. Hoppas att anledningen till att jag vaknar är att jag är täpt i näsan och att det kommer gå över snart. Finns inget värre än att vakna och känna sig lika sliten som när man gick och la sig.

Igår Onsdag var vi hemma hos familjen Hagel och tittade på sveriges mäster kock. Adam har kommit bli allas favorit han är typ alltid "rökt" och slänger ur sig så roliga kommentarer. Igår satt vi alla och skratta så vi grät när han skulle göra en tårta.

Tyvärr så åkte Adam ut igår vilket var rätt men hade helre sett att Jenny åkt ut som inte alls är lika rolig och gullig. Hon tycker bara att hon är bäst helt enkelt.

Nästa vecka är det final och då har det utlovats en extra fin middag på onsdagen vi får se vad vår mäster kock bjuder på då.


Adam

Nu får jag springa till bussen som vanligt...

Kram

Slit

Jag är helt slut.

Det har varit en väldigt jobbig arbetsdag ida. Vi har gjort om istort sätt hela butiken för imorgon kommer alla butikschefer i regionen för att kolla på vår nu fina butik. Tyvärr fick vi skyltarna och hur det ska se ut väldigt sent så vi har verkligen jobbat hårt idag. Alla var vi lika trötta när vi gick hem. Men det blev fint tillslut och det är jätte skönt att äntligen vara hemma. Nu ska jag äta sen mysa i soffan tror jag.

Imorgon har jag öppning så det blir ingen sovmorgon som jag skulle haft. Ska äntligen träna imorgon med vet inte när det va jag va på isen sist. Har jobbat en massa sen varit lite skuj och sen var jag ju och åkte skidor förra veckan. Nej nu kallar spisen på mig.


En bild från när vi va ute i Sälen. Jätte lyckad kväll och jag älskar
 den stickade klänningen som är från H&M.

Måndag

Godmorgon!

Har haft en underbar vecka i Sälen! Synd att tiden alltid går så fort när man är borta. Men ska erkänna att det var väldigt skönt att kommma hem i lördags och framförallt sova i min egen säng! Det finns inget bättre. Igår var det slut på ledigheten och tillbaka till jobb, har en lång arbetsvecka framför mig men det känns bra har fortfarande den sköna kännslan kvar efter all ledighet.

All den friska luften vi varit i sätter sina spår, det var längesedan jag somnade så tidigt som under veckan i skogen. Det har dessutom hålt i sig, igår somnade jag senast 22.00 och vaknade utvilad och nästan pigg kl halv 7 imorse när Rickie gick upp. Det är så mysigt att ligga kvar och dra sig i sängen en stund!







Där är bara ett par bilder från vår underbara resa, kommer fler lite senare :)
Nu ska jag äta frukost hade jag tänkt!

Underbart

Efter en 9 timmars lång bilfärd och väldigt ont i gumpen kom vi äntlågen fram till vår stuga i Sälen. Igår hade vi strålande sol och så skön skidåkning idag har det varit mycket kallare och väldigt blåsigt och dimmigt. Högst upp på toppen såg man ingenting och behövde inte heller göra någonting för att åka frammåt eftersom det var en sån himla medvind.

Det är så skönt att vara här vi bor i en jätte mysig stuga med öppen brasa och bastu det är verkligen toppen. Skidåkning på dagarna sen after ski och mys i stugan på kvällen.

Jag och Rickie låg och pratade länge häromkvällen och det är så mysigt att ligga och prata om gamla minnen från när vi träffades för ca 4år sedan.

Nu blir det middag sen ut i bastun.



En underbar dag!

Puss & Kram

...

Godmorgon!

Jag hade en lång dag på jobb till stängning och tiden ville verkligen inte skynda iväg, det va Q sista dag och det kommer kännas väldigt tomt att komma till jobb utan att hon är där.

Jag hade en väldigt lugn fredags kväll i soffan med tvn som sällskap skulle ha packat men orkade inte, så efter  en skön sovmorgon nu blir det till att rycka upp sig.
Vi har mycket att göra idag! Allting ska packas lägenheten ska storstädas vi ska köra he bilen och väskorna till Rickies föräldrar och jag vill hinna träna så med andra ord är det bara att sätta dart!

Hörs senare, Puss (L)

The last day

Jag är absolut ingen morgon människa men idag lyckades jag ganska bra. Hoppade in i duschen och sen in i onepiecen på med lite skön morgon musik sen va det vara att börja packa. Har kommit en liten bit på vägen i alla fall. Har fått i mig en god frukost och snart måste jag byta mys kläderna mot jobb kläder.

Fick en glad överraskning när jag packade i alla fall, Rickie kom he supertidigt från jobb alltid trevligt med sällskap. Så nu slipper jag ta bussen till jobb och kan köra istället.

Idag är det min sista arbetsdag innan vi åker på seester på söndag. Det är även Quyenhs sista arbetsdag innan hon går på mamma ledighet så det blir tårta och andra trevligheter denna torsdag :)

Nu måste jag göra mig iordning hörs senare!

PUSS

Plocke pinn

Till middag ikväll blev det en god spagetti och köttfärssås, men när jag bad Rickie lägga i pastan i vattnet lyckades han med det jag själv gjort en gång innan. Nämligen tappa all pasta på golvet. Såg ut som om vi tänkt spela plockepinn.




Riktig pasta katastrof.

Jag har fortfarande inte börjat packa, fastnade framför NCIS som är min absoluta favorit kriminal serie (När det kommer till filmer är det Beck) Egentligen är CIS mycket bättre på ett sätt men har sett NCIS så länge så dom karaktärerna känns hemtrevliga på nåt underligt vis. Antagligen ingen som förstår vad jag menar, men men.

Rickie har tagit ut högtalarna till vardagsrummet i alla fall så att jag imorgon kan göra ett ryck och lyssna på musik samtidigt som jag packar innan det blir en sista dag på jobb innan semestern.

Nej lite till NCIS sen MÅSTE jag sova! Men avsnittet är snart slut.

Natti Natti <3

RSS 2.0