Plötsligt händer det

Igår tog jag mig i kragen och gjorde något jag gör väldigt sällan. Jag gick ut och sprang en runda! Många pratar om hur skönt det är att jogga och jag kan väl inte riktigt påstå att jag kände riktigt den känslan. Men det blev lite lättare efter en stund.

Tänkte försöka springa varannan dag vilket innebär att det är dags imorgon igen, heja, heja..

Intalar även mig själv att det hela hade blivit mycket lättare med lite nya träningskläder. Hade behövt en jacka eftersom det börjar bli riktigt kyligt ute och skorna, ja det är ju bara så fina!

Kvalitetstid

Har haft en jätte mysig dag med Emmy. Vi har mumsat på scones, druckit varmchoklad pratat om allt mellan himmel och jord. Vi har även tyckt synd om oss själva då vi båda har en underbar träningsvärk. Blev ingen träning för mig nu på eftermiddag, så hoppas ryggen känns bättre imorgon. Ska be Rickie ge mig lite massage när han kommer hem.

Behövde verkligen en sån här mysig slappe dag, men har gjort lite nytta med och sorterat en massa papper och satt in dem i pärmar.

Ledig onsdag

Hej!
Det känns väldigt skönt att vara ledig idag, välbehövligt på något vis. Var uppe och tränade imorse och ska nu fixa lite här hemma för om en stund kommer Emmy hit.
Vi ska äta Scones och Emmy ska få göra sin fantastiskt goda varmchoklad. Himmelskt.

Sen får vi se om det blir träning i eftermiddag med, fick ont i ryggen imorse, som om något kommit i kläm.. Men det går nog över!

Tisdag morgon!

Godmorgon!

Imorse var jag fullt inställd på att åka till isen och träna, men en liten stund innan jag skulle cykla iväg kände jag att jag var tvungen att dubbelkolla när jag börjar jobba. Tur var det, visade sig att jag blandat ihop dagarna och inte börjar 13 utan har öppning! Så ingen träning för mig imorse, men imorgon blir det!

Har nu ätit en god frukost. Smothie med mango och lite kardemumma och mackor så nu blir det cykeln till jobb!

Wedding bells

I fredags trillade det ner något så underbart som en bröllops inbjudan i brevlådan. I december ska fina Kim och Brett bli herr & fru Eneberg. Åh vad jag längtar.

Och eftersom det redan är slutet av oktober är det hög tid att leta efter en klänning. Hittade ett par fina på Nelly, det är inget krav på långklänning men de jag tittat på än så länge är långa så vi får se vad det blir!

Vad tycks?

Oemotståndlig kladdkaka

 
Detta kan vara världens godaste kladdkaka. Smakade den första gången när jag jobbade på Burlöv och den är helt fantastisk. Och väldigt onyttig.
 
Den innehåller
250g block choklad. Jag använde ljus men går lika bra med mörk.
250g smör
4dl florsocker
1,5dl mjöl
4 ägg
 
Smält chokladen och smöret i vattenbad, var noga med att röra om hela tiden
Häll mjöl och florsocker i en bunke häll i choklad smeten och vispa i ett ägg i taget.
Smöra och bröda en form sätt in i ugnen på 180 grader i 20 minuter. När du tar ut kakan ur ugnen ska den vara dallrig.
Låt den sedan svalna och stå i kylen ett bra tag, servera med vispgrädde eller vaniljglass.
 
Smaklig fika!
 
 
 
 
 
.

Soliga lördag!

Hej :)

Idag har vi haft ett helt fantastiskt höstväder i Malmö med strålande sol. Vår dag började med höststädning på gården. Jag och Rickie sopade rent hela garaget, sen blev det lite fika i solen. En av grannarna här hade bakat jätte goda choklad kakor och efter det målade vi trappräcket.

Vi har även varit en sväng ute vid svågertorp under eftermiddagen. Tittade in på Lärnerhems Home & Design som öppnade i torsdags. Massor av fina saker, jag är sugen på en gryta från Le creuset som de hade extra bra pris på i helgen så kanske imorgon, eller så kan det bli en bra sak att önska sig i julklapp.



Godmorgon

Hej :)
Ligger just nu i sängen med en kurrande katt på magen, det är väldigt mysigt! Jag är ledig idag och min tanke var att sova ut ordentligt eftersom vi inte har någon morgon träning på torsdagar kändes det som en bra ide.
Men vaknade tidigt imorse och har halvsovit sedan dess och när Rickie gick till jobb 07.30 var jag klarvaken..

Idag ska jag hämta mina skenor till skridskorna, (äntligen) tvätta, träna och leta reda på min sladd till kameran. Den är puts väck. Har lite bilder där som jag tänkt lägga upp här så hoppas den kommer fram!

Nu ska jag gå upp och göra mig en kopp te!


Nya, vita & fina!

Förra veckan fick jag ett efterlängtat paket med posten, mina nya skridskor. Gick väldigt fort att få dem skickade hit, nu är bara mitt problem att jag inte fått några skenor till dem.

Den skenan jag har är ju såklart slut på fabriken, och vet inte när den går att få tag på igen. De tror några veckor men vill ju ha den nu så jag kan åka in dem!

Just nu får jag nöja mig med att sitta med dem på när jag tittar på Desperate Houswives och hoppas på att de ska forma sig efter mina fötter.

LEXINGTON

I lördags på kalaset fick Rickie två jätte fina vit och blå randiga Lexington handdukar av Marie. De är så himla mjuka och härliga, där känner man verkligen skillnad på billigt och dyrt.

Nu är jag självklart sugen på att köpa fler, framförallt duschanddukar, de vi fick är till händerna.
Gillar de randiga men kan tänka mig enfärgade med. Kanske helt blåa eller beiga. Gillar även de aprikosa men vet att jag inte har en chans att få in dem ;)

Får väl se vad som passar bäst när vi bestämt oss exakt hur vi ska renovera badrummet.

iPad

Hej hopp!

Riktigt höstrusk ute idag, väldigt mysigt när man själv ligger på soffan med en filt och te. Dock har jag dragit på mig en förkylning som är mindre trevlig. Men ingen feber så det blir 5 timmar på jobb lite senare idag och sen är jag ledig onsdag, torsdag vilket ska bli jätte skönt.

Vi har börjat bli lite sugna på en iPad här hemma, så vi kanske ska ta och ge oss själva det i julklapp? Vi får se :) hade varit lite extra skönt att ha en i bilen på väg till Sälen, ett antal timmar att ta död på, hade varit ett mysigt tidsfördriv att kolla lite film.
Vill även ha ett tangentbord till den i så fall :)

Fondue

Vi avslutade Rickies födelsedag igår med fondue på Pers krog. Det är alltid lika gott och deras såser är helt fantastiska. Som vanligt åt vi alldeles för mycket och vaggade hem med världens mat-koma.

Men det var en jätte mysig och härlig kväll, just like planed! ❤

HAPPY BIRTHDAY

Idag är det ingen vanlig dag utan min älsklings födelsedag, HURRA!

Sin present fick han redan i lördags när vi hade hela släkten över på kalas i vår lilla tvåa, men det gick bra.
Den 26 november ska vi först ha en heldag i Köpenhamn, mysa, äta gott dricka öl och bara va. Och på kvällen ska vi se SWEDISH HOUSE MAFIA.

Brunch

Efter en lördag med kalas kunde inte söndagen börja mycket bättre. Strålande sol och en härlig promenad upp till stan på förmiddagen för att möta upp tjejerna för brunch på Gustav adolfs torg. Fantastiskt gott och mysigt.

Sedan blev det jobb för min del mellan 13-17 middag hos Rickies föräldrar och Solsidan på tv.

Piggelin & Bowling

I lördags hade vi Anton, Henrik, Kimberly och Louise över på middag. Det bjöds på fantastiskt goda hamburgare som Anton och Rickie lagade. Vi drack Piggelin drinkar, spelade Alias och avslutade med bowling.

Jag förlorade stort på bowlingen men hade en jätte härlig lördag med fina vänner.

RSS 2.0